Hør om PET bag facaden på Danish Security Fair

14. august 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På sikringsmessen i Fredericia giver tidligere PET-chef Frank Jensen et sjældent indblik i en lukket verden

Den 29.-30. august er der premiere på Danish Security Fair i MESSE C Fredericia.
Ud over en lang række kompetente udstillere byder messen på et markant foredragsprogram. Et af de navne, fagfolkene kan opleve på scenen, er Frank Jensen, tidligere operativ chef i PET.
Han er inviteret af Foreningen Eksaminerede Sikringsledere til at berette om emner som:

* Hvordan arbejder PET for at bekæmpe terroristerne? Og hvorfor er det så vanskeligt at overvåge terroristerne, så der engang imellem er nogen, der slipper igennem det ellers fintmaskede overvågningsnet?

* Hvordan foregår det internationale samarbejde mellem efterretningstjenesterne? Er det effektivt nok?

Kort om Frank Jensen:
Frank Jensen, født 1949, er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og frem til ansættelsen i PET i 1981 arbejdede han bl.a. som hemmelig agent i Københavns Politis narkoafdeling.
I PET blev Frank Jensen uddannet som specialist inden for kontraspionage. I 1988 var han leder af terrorafdelingen og tog del i optrevlingen af Blekingegadebanden. Frank Jensen var operativ leder i PET i perioden 2007 – 2012, hvor terrortruslen mod Danmark nåede uhørte højder. Frem til udnævnelsen som chefpolitiinspektør og operativ chef for PET i 2007 var Frank Jensen bl.a. chef for Kriminalteknisk Afdeling og Rejseholdet, Eftersøgningstjenesten og Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, NEC. Han var efter kurser hos bl.a. FBI også med til at introducere criminal profiling i Danmark.

Kort om Foreningen for Eksaminerede Sikringsledere (FES):
Foreningen er en selvstændig institution, der har til formål at videreudvikle uddannelse og skabe netværk og kontakter. Foreningen tæller i dag ca. 120 medlemmer. Foreningens formål er at samle eksaminerede sikringsledere, for derved at arbejde for uddannelsens fremme og standens anseelse ved afholdelse af sikkerhedsfaglige møder, kurser samt udveksling af erfaringer. Foreningens mål og vision er at indsamle og fordele viden blandt foreningens medlemmer.

Foredraget finder sted torsdag den 30. august kl. 10.30. Se mere på www.danishsecurityfair.dk


 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk