Hollandsk trækunstner gæster Kreative Dage

12. juni 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Tempa Håndværk har inviteret trækunstner Peter van de Waal med på Kreative Dage i Fredericia – mød ham på standen eller på scenen

Peter van de Waal er givetvis ikke kendt i den brede offentlighed, men har man en passion for trædrejning, er man sikkert stødt på hollænderens navn.

Han laver nemlig fantastiske skulpturer og kunstgenstande i træ – og han har i årevis rejst til workshops, udstillinger og symposier i blandt andet Holland, Danmark, Tyskland, England, Irland, Skotland og Brasilien med sin kunst.

En af hans ”legekammerater” inden for trædrejning er Tage Pedersen fra Tempa Håndværk. De har tilbragt mange timer sammen på værkstedet og har udvekslet ideer, og de har også skrevet en bog sammen. På Kreative Dage 2018 i Fredericia – Nordens største kreative messe – bliver de genforenet, idet Peter van de Waal kommer på besøg alle tre dage på Tempa Håndværks stand.

Man kan også hver dag opleve ham på scenen, hvor han vil fortælle og vise billeder fra sit spændende arbejde med træ igennem mange år.

Faktisk har Peter van de Waal haft en passion for træ lige siden barndommen. Han er uddannet inden for have- og skovbrug, hvor han bl.a. lærte at bruge værktøjer og materialer, og han lavede sine egne møbler, redskaber og senere legetøj i træ til sine børn.

Da han i 1990’erne startede med at dreje i træ, optog det ham så meget, at han øvede næsten dagligt. Han udviklede sin egen stil, og selv i dag føler han et indre behov for at prøve nye former, teknikker og materialer. Han kan også lide kombinationen af træ med glas, bronze og metal.

Mød den kreative trækunstner på Kreative Dage, 26.-28. oktober i MESSE C, Fredericia. Se mere på www.kreativedage.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk