Historien om den dygtige musiker fra Nibe, Nordjylland

08. november 2017   |   Lars Vesterskov  |  Flere pressemeddelelser

Dette er historien omkring den passionerede musiker Lars Vesterskov fra Nibe, Nordjylland. Hårdt arbejde og en stor passion for musikken banede vejen for faste spillejobs - først lokalt - dernæst i hele Danmark.

Det hele startede som sangskriver. Lars husker det selv tydeligt.


”... Jeg sad som dreng på mit værelse med tre akkorder og skrev en masse sange – når alle kombinationer af de tre akkorder var opbrugt, måtte man lære endnu en akkord for at udbygge min sangskat.”

 

Der blev knoklet hårdt på det lille drengeværelse- og musikken har hængt ved lige siden. Med åerne blev der også startet diverse orkestre- og med erfaringen blev der også optrådt med egne numre foran et publikum. Netop dette med at komme ud på scenekanten igangsatte den første reelle mulighed for et betalt spillejob.

Det var en kammerat af Lars, som var meget imponeret af Lars’ evner som solist, som derfor bad ham om at komme og spille til hans reception på hans nye værtshus.

Dette spillejob ændrede mange ting for Lars. Først og fremmest blev han tvunget til at skulle lære andres sange, da det stadigvæk ville være for risikabelt at fylde et helt spillejob med egne numre, som ingen endnu havde hørt om. Ligeledes forløb hans optræden så fremragende, at det sikrede ham faste spillejobs på selvsamme værtshus de efterfølgende 7 år.

Har du hørt om sloganet 1’R-Nok?

Ene-mand fylder Lars Vesterskov med sin musik et helt rum, ligesom var det et helt orkester.


”... jeg overholder i høj grad mit slogan 1’R-Nok! Der er altså ikke muligt at snyde med ’walking bass’ og ’rytmebox’ – nej, alt skal spilles live. Jeg trommer med fødderne, guitaren har jeg i hånden, mens både sang og mundharpe styres med munden. Musikken er for mig et stykke håndværk”

 

Det er vigtigt for Lars at kunne bygge på, og gang på gang kunne levere foran sit publikum. Dette betyder også, at han konstant overvejer, hvordan han kan bygge på i sit musikrepertoire – som i øvrigt allerede er ganske imponerende.

Samtidig er der også en økonomisk fordel i at hyre Lars – han er billigere end et helt orkester og har heller ikke de helt samme krav i forhold til plads.

Dette giver Lars Vesterskov til din fest

”Jeg er en musiker der giver hele oplevelsen nærvær, samt personlighed. For mig er vigtigt, at nummeret har en betydning for mig, så jeg kan lægge alt den personlighed som det fortjener.”

 

Et kopinummer skal behandles med respekt. Netop derfor sørger Lars altid for, at det spilles så tæt på den originale udgave som muligt.

 

”Jeg ser altid sangen som min egen, og laver den til min version som den kommer til mig.”

 

Det er kombinationen mellem at opbygge en unik oplevelse ved en festlig begivenhed, til at danne den her fælles oplevelse som musikken er. Musik til fest klarer Lars. 

Gennem musikken kommer Lars hele Danmark rundt. På hans hjemmeside kan man læse meget mere omkring hans musikgenre, stil og priser – men det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for denne dygtige kunstner fra Nibe, Nordjylland.

Kontaktperson:

Lars Vesterskov

2140 3676

larsv@mail.dk

Afsender:

Lars Vesterskov

Restrup Kærvej 38
9240 Nibe

2140 3676

larsv@mail.dk

https://larsvesterskov.dk/