Har du noget på hjerte?

10. februar 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Pastor Samuel Mikkelsen fra Skørping sogn har netop udgivet sin nye salmebog hos Forlaget Underskoven. Har du også lyst til at få udgivet din egen bog, så besøg hjemmesiden www.underskoven.dk, og tjek deres priser.

Pressemeddelelse
Har du noget på hjerte?


Pastor Samuel Færgemand Mikkelsen fra Skørping sogn har netop udgivet sin nye salmebog hos Forlaget Underskoven. Hvis du også drømmer om at få en bog udgivet, har du nu endelig muligheden for det. Forlaget Underskoven specialiserer sig i at udgive bøger, der har svært ved at komme igennem hos de større forlag. Det foregår således, at du sender teksten på en diskette eller e-mail til forlaget, der sætter den op i bogform og sender den til et trykkeri. Dernæst kan man, såfremt det ønskes, få hjælp til salg og markedsføring. Hvis du kun ønsker bogen udgivet til privat brug, er det også muligt at få trykt i meget små oplag, helt ned til 1 stk.

Det tager omkring 3-4 uger, fra forlaget har dit materiale, til du har en færdig bog i hånden. Priserne er yderst favorable og kan udregnes på forlagets hjemmeside www.underskoven.dk. En bog på 120 sider trykt i 25 eksemplarer med farveomslag og 13x20 cm format ville eksempelvis kunne købes for 4820 kr. inkl. moms. Forlaget Underskoven har netop fået opdateret deres hjemmeside, så det er let og enkelt at regne ud, hvad den skræddersyede udgivelse kommer til at koste.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan udgives. Hvis du har skrevet et speciale om betydningen af ordet ’jeg’ i det danske sprog, en beretning om hvedebrødets historie eller en fortælling om din slægt eller familie, så kontakt Underskoven. Der er ingen diskrimination og de vil meget gerne høre hvad du har at fortælle!

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven. Kontakt os på tlf. 33 15 05 15 eller via e-mail på forlaget@underskoven.dkMed venlig hilsen

Rie Kooistra
rie@underskoven.dk

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Hyskenstræde 10
1207 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk