HUSET og Feriehusmessen knytter bånd over Lillebælt

05. februar 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Sommerhusfolket kan i weekenden 12.-13. september kombinere messeoplevelse i Fredericia og udstilling af feriehuse i Middelfart – begge dele er gratis

Der venter en totaloplevelse for nuværende og potentielle sommerhusejere, når Feriehusmessen i Fredericia slår dørene op i weekenden 12.-13. september.
Messen har nemlig indgået samarbejde med HUSET Middelfart, hvis permanente byggeudstilling blandt andet rummer 15 komplette feriehuse i alle størrelser, prislejer og stilarter.

Samarbejdet rummer blandt andet fælles markedsføring, udstilling hos hinanden, indbyrdes henvisning af besøgende – og der arbejdes også på blandt andet konkurrencer og særlige tilbud, hvis man besøger begge steder.
- Vi supplerer hinanden rigtig godt. Man kan i sagens natur ikke præsentere komplette huse på Feriehusmessen, og vi kan slet ikke lave det setup med en masse udstillere, foredrag, bespisning og events, som MESSE C kan. Så der er en rigtig god synergi, konstaterer Jan Røgind Jørgensen, direktør i HUSET Middelfart.

Super indblik på én dag
Marketingansvarlig Louise Lyngsø Kjærulff tilføjer:
- I Fredericia kan de besøgende få masser af inspiration og viden omkring udlejning, nybyg, tilbyg eller renovering, finansiering, energi, indretning med videre. Og så kan de trille de 10 kilometer herover og kigge på konkrete løsninger, få rumfornemmelsen og se og mærke forskellige materialer. Uanset om man starter i Fredericia eller Middelfart, så kan man på én dag få et virkelig godt, samlet indblik, uanset hvad ens projekt eller drøm er, fastslår hun.

Besøgende i Middelfart kan også få en uformel snak med konsulenter fra de syv firmaer, der står bag HUSETs 15 fritidshuse, og søndag er der også mulighed for byggerådgivning.
- Vi sætter i det hele taget alle sejl til den weekend, som ligger perfekt tidsmæssigt. Folk har lige været ude i ferielandet, og mange har fået tændt drømmen om at få sit eget sommerhus. Så vi glæder os til en travl weekend og til samarbejdet med Feriehusmessen – jeg er sikker på, at vi sammen kan tiltrække en endnu større målgruppe, lyder det fra Jan Røgind Jørgensen.

Feriehusmessen har åben 10-17 lørdag den 12. september og 10-16 søndag den 13. september. HUSET Middelfart har åbent året rundt fra 10-17.
Se mere på www.feriehusmessen.dk og www.huset-middelfart.dk.


BILLEDTEKST:
I anden weekend i september kan man gratis besøge både Feriehusmessen i Fredericia og HUSET Middelfart, som er Danmarks største fritidshus-udstilling. De 15 fuldt møblerede og indrettede huse spænder fra mindre, kompakte huse til store luksushuse, og fra klassisk trælook til mere nyskabende løsninger.

BILLEDTEKST:
Sammen kan HUSET Middelfart og Feriehusmessen i Fredericia tiltrække mange besøgende i weekenden 12.-13. september, mener direktør Jan Røgind Jørgensen og marketingansvarlig Louise Lyngsø Kjærulff.


Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk