HSHansen vinder prestigebyggeri i Norge

29. april 2020   |   HSHansen A/S  |  Flere pressemeddelelser

HSHansen a/s vinder igen et stort byggeri i Norge. Denne gang er det den prestigefyldte amtsgård under navnet ”Fylkeshuset i Bergen.” Byggeriet er på ikke mindre end 27.000 m2 og samler to amter i ét. HSHansen udfører facadeentreprisen på ca. 60 mio. kr.

Den nye amtsgård er en imponerende bygning med store glasfacader og amtsrådssalen som bygningens hjerte. Salen ligger forhøjet med udsigt over byen og inviterer til samarbejde. HSHansen har de senere år vundet en række prestigebyggerier i Norge herunder BUS II - Barne- og ungdomssjukehuset, Haukeland i Bergen https://dbrs.dk/artikel/kæmpeordre-i-norge-til-hshansen. Entreprisen på Fylkeshuset på 60 mio. kr. og 27.000 m2 supplerer portefølgen godt. Markedet i Norge udgør nu ca. 30% af HSHansens omsætning.


LAB AS vælger igen HSHansen


Lasse Smilden, Prosjektdirektør hos LAB Entreprenør AS i Bergen udtaler: ”Det er det andet projekt, vi løser sammen med HSHansen. BUS II – Barne- og ungdomssjukehuset i Bergen er også i et samarbejde med dem, og det forløber godt. De kulturforskelle vi oplever, løser vi på en god måde, og samarbejdet fungerer godt. Vi har ikke mange facadeleverandører i Norge, og derfor er det naturligt at vælge HSHansen, som med deres komplette facadeelementer tilbyder en god løsning.”


 Kompliceret byggeri


”Vi er særligt glade for at have vundet entreprisen på Fylkeshuset i Bergen. Det er et unikt og iøjnefaldende byggeri, som passer godt til vores spidskompetencer. Vi er specialister i komplicerede byggerier hvor pladsen er trang, og hvor der kræves en hurtig lukning af bygningens facade. Med konceptet, Hansen UnitAl, præfabrikerer vi de specialdesignede facadeelementer på vores fabrikker og monterer de færdige elementer direkte på bygningen. På den måde lukkes bygningen hurtigt, og behovet for materialer og mennesker på byggepladsen minimeres. Netop det sidste er vigtigt, fordi Fylkeshuset ligger i hjertet af Bergen med ekstremt snævre pladsforhold og tæt på jernbaneskinner. Samtidig sikrer vi kvaliteten 100% ved, at opbygningen af specialelementerne foregår under optimale forhold på vores fabrikker” udtaler Jesper Madsen, som er salgs- og marketingchef hos HSHansen a/s.

Høj miljøstandard


Fylkeshuset i Bergen skal leve op til den høje miljøstandard, BREEAM-NOR Excellent og reducere drivhusgasser med 20%. Det har krævet, at alle materialer i Hansen UnitAl er bæredygtighedsgodkendte, ligesom ekstra dokumentering er krævet. HSHansen har stor erfaring med bæredygtighedsløsninger.


HSHansen a/s

HSHansen er en del af HansenGroup som designer, fremstiller og monterer aluminiumsfacader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner samt kommercielle vindues- og dørsystemer. HansenGroup er grundlagt i 1909 og er repræsenteret i 6 lande. Med en omsætning på Dkk 800 mio. og 450 medarbejdere er HansenGroup i dag Nordeuropas førende uafhængige
facadeentreprenør.

Læs mere på www.hshansen.dk


Kontakt
Salgs- og marketingchef, HSHansen A/S, Jesper Madsen
Tlf.: 3070 1034
Mail: jema@hsh.dk


Foto
Visualisering af Fylkeshuset i Bergen

Kontaktperson:

Helle Simonsen

20657240

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

HSHansen A/S

Bredgade 4
6940 Lem St

30701034

jema@hsh.dk

http://www.hshansen.dk