HSHansen vinder eftertragtet byggepris

30. januar 2020   |   HSHansen a/s  |  Flere pressemeddelelser

HSHansen fik tildelt den eftertragtede pris for deres facadelukning af projektet Nordbro

Bebyggelsen på Nørrebro indeholder b.la. 500 studieboliger og består af et 100 m højt "tårn", samt 7 punkthuse med masser af åbenhed og sollys. Udover studieboligerne er der også en dagligvarebutik, erhvervs lejemål, samt café.  Der er fælles arealer, fælles gårdhave, samt fælles tagterasser der understøtter det sociale studieliv.

Prisen er en præmiering af ”Intelligent og innovativ anvendelse af aluminium i byggeriet” og honorerer god arkitektur med funktionelt design, tilføjer værdi til nye såvel som oprindelige bygninger, forbedrer indeklima, fremmer lyd/lys forhold og trivsel samt opnår høj energieffektivitet – kort sagt fremmer intelligent og innovativt brug af aluminium, fremmer livscyklus og end-of-life tænkning samt giver en sund totaløkonomi i byggeriet eller bygningskomponentens anvendelse og levetid.

”Vi er utrolig stolte og ydmyge over at få tildelt prisen for vores facadelukning af Nordbro og på den måde være en vigtig del af dette nye vartegn i København. Vi ser et stort potentiale i højhusbyggerier, da de mange fordele ved Hansen UnitAl her kan udnyttes til fulde. Det er svært at forestille sig at bygge 100m i højden med den traditionelle tankegang hvor ”alt samles på stedet”. Højhusbyggerier er noget vi vil se meget mere til i Skandinavien i fremtiden og vores koncept Hansen UnitAl er genialt til dette” siger Jesper Madsen, salgs- og marketingchef hos HSHansen a/s.

Det er KPC København der er totalentreprenør på projektet. Danica Pension er bygherre, ÅF er rådgivende ingeniører og Moe er bygherrerådgiver. Det er Arkitema Architects der har tegnet det spetankulære byggeri.


Læs mere på www.hshansen.dk.

Pressekontakt: Jesper Madsen, Salgs- og marketingschef, HSHansen

Billedetekst, foto 1+2: Nordbro vinder Aluminium Byggepris 2020

Billedetekst, foto 3: HSHansen modtager pris på Hindsgavl Slot i Middelfart

Kontaktperson:

Jesper Madsen

30701034

jema@hsh.dk

Afsender:

HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem

30701034

jema@hsh.dk