H&S Westergaard A/S får debut på NutriFair

03. januar 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På fagmessen for husdyrproducenter kan man bl.a. møde H&S Westergaard A/S, som siden 1965 har arbejdet med formidling af grise og kreaturer

På 2019-udgaven af NutriFair, som afvikles den 16.-17. januar, kan man for første gang møde H&S Westergaard A/S som udstiller.

H&S Westergaard A/S har hjemme i Sunds ved Herning og er en af de store aktører herhjemme inden for formidling af grise og kreaturer, både til hjemmemarkedet og eksport. Virksomheden formidler blandt andet 30.000-35.000 smågrise om ugen, og det familieejede firma råder også over eget slagteri i Sevel og egen transportflåde på 14 lastbiler.

- Jeg har deltaget på NutriFair i anden sammenhæng og har oplevet, hvor godt et forum, det er. Så jeg fik overtalt familien til at deltage, siger Klaus Damgaard Rasmussen med et smil. Han beskæftiger sig med køb og salg af smågrise hos H&S Westergaard.

Meget målrettet og god termin
- NutriFair er meget målrettet – man når meget og får talt med mange. Jeg regner med, at vi får en masse kontakter, som vi kan arbejde på hen over sommeren - det er så meget bedre, når man kan sætte ansigt på fra en messe, i stedet for ”tilfældig” kontakt. Desuden er de to dage med NutriFair en fin varighed; det er for meget at skulle rive fire-fem dage ud af kalenderen, påpeger Klaus Damgaard Rasmussen.

Han tilføjer, at terminen i januar også er optimal. På det tidspunkt er der mange, som kan være på udkig efter nye formidlingsaftaler, og så er det vigtigt at vise flaget og gøre opmærksom på, hvad H&S Westergaard tilbyder, mener Klaus Damgaard Rasmussen.
- Så jeg er sikker på, vi får nogle rigtig gode dage i Fredericia, fastslår han.

NutriFair finder sted i MESSE C Fredericia den 16.-17. januar 2019. Se mere på www.nutrifair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk