Gustav udgiver guide til vægttab og et sundere liv

20. december 2018   |   EASIS A/S  |  Flere pressemeddelelser

Gustav Salinas – tidligere reality-stjerne og nu populær personlig træner og kostvejleder – hjælper læserne til vægttab og sundere livsstil med sin nye bog ’Fra fat til fabulous’. Udover gode råd og træningstips indeholder bogen også mere end 40 opskrifter på lækker mad uden tilsat sukker.

PRESSEMEDDELELSE

Tab 12 kg på 12 uger. Det er lige præcis, hvad man kan gøre, hvis man følger de mange gode råd og lækre opskrifter i den nye bog ’Fra fat til fabulous’, som kommer i handlen i morgen, fredag 4. januar.

Bogens forfatter er Gustav Salinas, der fra 2008 og frem slog sit navn fast som reality-stjernen med de skarpe kommentarer i programmer som ’Dagens mand’, ’For lækker til love’ og ’Gustav & Linse på udebane’.

De seneste år har Gustav skiftet kameraer og projektører ud med fitnessmaskiner, kost og ernæring samt sund mad. Han har uddannet sig til kostvejleder og fitnessinstruktør, har oprettet det populære fællesskab fitnessnu.dk; og han kaster sig nu ud i en bogudgivelse med fokus på kost uden tilsat sukker, vægttab og sundere livsstil generelt.

’Fra fat til fabulous’ er Gustavs tredje bog. Den er skrevet til alle, der vil tabe sig og i det hele taget leve sundere. Bogen er blevet til i samarbejde med EASIS – dem med den glade smiley og velsmagende fødevarer uden tilsat sukker.


Vil hjælpe læserne til et bedre liv

”For mig handler livet om at kunne hjælpe andre til at ændre deres liv til det bedre. Alle mennesker kan tabe sig og føle sig fabulous. Det vil jeg gerne hjælpe dem til med den her bog”, siger Gustav.

Udover en række træningsøvelser indeholder ’Fra fat til fabulous’ over 40 opskrifter på lækker mad uden tilsat sukker til alle dagens måltider, inklusive snacks, desserter og kager.


Maden skal være lækker

”Kosten er alfa og omega, når det kommer til vægttab. Jeg tror, at vi mennesker spiser med øjnene, og derfor er det vigtigt, at man spiser ting, der ser lækre ud og smager fantastisk, når man er i gang med et vægttab. Sund mad uden tilsat sukker kan også være lækkert”, forklarer Gustav.

Gustav har allerede hjulpet hundredvis af danskere til en sundere livsstil. En af dem er Rie, som man møder i bogen, og som har tabt sig over 50 kilo med Gustavs hjælp og vejledning.


Har fundet den rigtige partner

”EASIS er den helt rigtige partner til den her bog”, mener Gustav, og fortsætter:

”Flere og flere mennesker bliver afhængige af sukker, og den største folkesygdom i verden er fedme. Så det er oplagt at samarbejde med EASIS om at lave en bog om mad uden tilsat sukker og med færre kalorier, men hvor man stadig kan nyde den gode smag og søde sager.”


Oplev et sprudlende foredrag

Udover at være reality-stjerne og fitness-guru er Gustav også kendt for at være en sprudlende og medrivende foredragsholder. Den side af ham vil 200 gæster kunne opleve, når bogudgivelsen markeres med et foredrag i Det Ny Teater i København den 20. januar kl. 16.00.

Med i billetprisen på 199 kr. følger et eksemplar af ’Fra fat til fabulous’ og en goodiebag med nogle af EASIS’s mange dejlige produkter. Under dette event guider Gustav tilhørerne om vægttab, en sundere livsstil og ikke mindst hvordan man kan motiveres til at holde gejsten under et vægttab. EASIS holder ligeledes et indlæg omkring kost og konceptet bag produkterne.  Billetterne sættes til salg på easis.dk fra fredag 4. januar.


Fra fat til fabulous forhandles på fitnessnu.dk og på easis.dk og i boghandlen.

Vejl. udsalgspris: 249 kr. 80 sider.

ISBN nummer: 9788799647187


Kontaktinfo for Gustav Salinas: Gustav_salinas@hotmail.com, telefon 50 70 16 40.


Fotos af bogens forside og af Gustav Salinas kan hentes via nedenstående links.

Kontaktperson:

Marketing manager Line Krogh Ellesgaard

27 13 27 03

lke@easis.dk

Afsender:

Marketing manager Line Krogh Ellesgaard

Klamsagervej 29
8230 Åbyhøj

70 20 24 55

lke@easis.dk

http://www.easis.dk