Gråkjær glæder sig til byggesnak på NutriFair

19. oktober 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Stor investeringslyst i nye svinestalde giver travlhed hos Gråkjær A/S, som ser frem til NutriFair i Fredericia

En af Europas største staldentreprenører, Gråkjær A/S i Holstebro, mærker den store interesse for at bygge nye slagtesvinestalde, og de glæder sig til at møde husdyrproducenterne på NutriFair messen i Fredericia den 18.-19. januar.

- Når Miljø- og Fødevareministeriet øger moderniseringspuljen fra 168 til 342 millioner kroner i år, så påvirker det naturligvis en virksomhed som vores, konstaterer Nina Gamby, miljøfaglig chef i Gråkjær.

Hun tilføjer dog i samme åndedrag, at hvis fremrykningen af midler dræner puljen tilsvarende for 2017, så er landmændene lige vidt i det lange løb.
- Vi håber, der findes ekstra penge i 2017, så vi får en jævn, positiv udvikling i staldbyggerierne – og der er jo brug for flere slagtesvinepladser, påpeger Nina Gamby.

Gråkjær har på vegne af en lang række kunder søgt tilskud til staldbyggeri fra moderniseringspuljen, som administreres af Natur- og Erhvervsstyrelsen. Afgørelserne dér vil influere på, hvor travlt midtjyderne får i det nye år.
- Bankerne går som udgangspunkt kun ind i byggeprojekter, hvis der er tilsagn, lyder det fra den miljøfaglige chef.

Emnet vil uden tvivl også fylde noget på NutriFair i Fredericia, forudser Nina Gamby.
- Natur- og Erhvervsstyrelsen ventes at meddele tilsagn sidst i 2016 på modernisering og primo 2017 på miljøteknologi. Så det vil være helt aktuelt på messen og noget, vi naturligvis vil drøfte med kunder og besøgende, siger hun.

Ifølge Nina Gamby glæder hele teamet sig til dagene i Fredericia:
- Vi har altid meget at se til på NutriFair, som nyder rigtig god opbakning fra kunder og erhvervet generelt. Faktisk er der også mange af vores sjællandske og bornholmske kunder, der kommer forbi, så vi glæder os til gode bygge- og miljøsnakke med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, understreger Nina Gamby.

NutriFair 2017 finder sted den 18.-19. januar 2017. Se mere på www.nutrifair.dk.

FOTOS:

Læs mere om Krusegaard her:
http://www.graakjaer.dk/Slagtesvin/Krusegaard_Sostald_slagtesvinestald_og_smaagrisestald

Læs mere om Langerod her:
http://www.graakjaer.dk/SoanlAeg/Langerod_Sostald 

 

 

Kontaktperson:

Projektleder Peter Ricardo Poulsen

42 74 24 15

prp@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk