'Går vi fremad, dør vi'.

17. februar 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

'Går vi fremad, dør vi' er en skønlitterær roman. På grund af en tragisk ulykke flygter Jørgen Berg fra sit tidligere liv. Han erhverver en mindre herregård og møder her fortiden i skikkelse af Elisabeth, en uægte datter af Kong Christian d. 4.

PressemeddelelseOle Wattne: Går vi fremad, dør vi
ISBN: 87-91947-15-4
266 sider, 275 kr.
Kan købes i alle boghandlere


”Gårvi fremad, dør vi” er en skønlitterær roman, som ikke kan sættes i bås,idet det er en spændingsroman blandet med kærlighed, men den løfterogså en flig af Danmarks historie.
På grund af en tragisk ulykkeflygter Jørgen Berg fra sit tidligere liv. Han erhverver en mindre,lidt dyster, herregård. Her møder han fortiden i skikkelse afElisabeth, en "uægte" datter af Kong Christian d. 4.
Jørgenssindstilstand veksler mellem skepsis, glæde og sorg. Der opstårproblemer, men til sidst bliver de løst på forunderlig vis – eller gørde nu også det?
Romanen har en overraskende slutning, man kan mene,at romanen lige så vel kunne have haft titlen ”I ring”. Forfatterengiver ingen anvisning på, hvordan ringen brydes, måske fordi den ikkekan brydes.


Forfatteren påbegyndte allerede i begyndelsen af1970’erne, inspireret af et filmklip med Susse Wold, denne roman. Pågrund af travlhed blev manuskriptet lagt i en skuffe.
Sidst i1990’erne skrev han sin slægts historie og sine erindringer, der dogkun blev foræret/solgt til familie og venner. Inspireret af megetpositive tilbagemeldinger fra læserne, blev manuskriptet fra 70’ernehentet op af skuffen, og det er nu blevet til denne roman.
Forfatterenhar sin roman nummer to liggende klar, den er dog ikke udgivet endnu,den tredje roman er på bedding. Alle tre romaner har vidt forskelligeemner, for, som forfatteren siger, ’jeg er jo ikke en ny ViktoriaHolt’.Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15

Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Hyskenstræde 10
1207 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk