Gør sejlerdrømmen til virkelighed på BOAT SHOW

16. oktober 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Hvor skal man starte, hvis man som ”landkrabbe” drømmer om et fritidsliv på vandet? Det giver Fredericia BOAT SHOW nogle svar på

Udsigten er pr. definition fremragende, naturoplevelserne ruller konstant forbi, og hyggen ombord synes at være helt perfekt. Jo, mange landkrabber kan godt føle et lille stik af misundelse og fascination, når sejl- eller motorbådene passerer forbi ude på fjorden, havet eller bæltet. I landet med 7000 kilometer kystlinje er sejlads et oplagt forslag til en fantastisk fritidsbeskæftigelse.

Men hvor skal man starte, hvis man ikke er født med en rorpind i hånden? Hvad skal man lære, og hvad skal man investere i, hvis drømmen om selv at prøve det frie liv på vandet skal realiseres?
Det giver Fredericia BOAT SHOW nogle konkrete bud på, når bådudstillingen lægger fra land den sidste weekend i februar og den første weekend i marts 2017.

NYE SEJLERE STARTER HER
- Vi har etableret et samarbejde med Dansk Sejlunion, som sammen med Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) har budskabet: ”Nye sejlere kan starte her” på deres stand, fortæller Lars Søndergaard, messechef i MESSE C Fredericia.
Ifølge messechefen kan en uformel snak med de erfarne folk på standen hjælpe med at afdække, hvordan man kommer fra drøm til virkelighed, uanset om der er tale om SUP/surf, kano/kajak eller båd, brugt eller ny, sejl eller motor, stor eller lille.

Med udgangspunkt i drømmen bliver man guidet videre til de næste trin, som kan være en snak om undervisning, klublivet, udstyr, finansiering, havneplads, bådkøb, sikkerhed og lignende. Alle disse emner er naturligvis dækket på udstillingen, og det gør tiltaget virkeligt oplagt, mener Lars Søndergaard. Han tilføjer, at der også etableres en brugtbørs, hvor forhandlere og private kan annoncere inden for forskellige prisrammer.

Ifølge Steen Wintlev, Sejladschef i Dansk Sejlunion, er der interesse for at komme på vandet, og programserien ”Mod fjerne kyster” har givet drømmene endnu mere vind i sejlene. 
- Det kan være svært at finde vej, derfor stiller vi op på BOAT SHOW for at være guide for de, som drømmer om at starte, eller som netop har taget de første skridt mod en maritim interesse, fortæller Steen Wintlev.

Direktør for FLID, Jesper Højenvang, opfordrer de etablerede sejlere til at invitere nye og kommende sejlere med på messen. Der er lige nu gode muligheder for at finde ledige bådpladser i de mange danske lystbådehavne, og bådmarkedet er fordelagtigt for køberne.
- På BOAT SHOW vil vi introducere de nye sejlere til lystbådehavnene og hjælpe med at afdække, hvordan man finder en bådplads, slutter Jesper Højenvang.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk