God udvikling for tekst i skyen

23. september 2014   |   Tekstspot  |  Flere pressemeddelelser

"Jeg føler mig som i den syvende himmel," siger journalist Susanne Jørgensen, der siden sommer har været ansat som koordinator hos Tekstspot. Måske skyldes oplevelsen, at alt hendes arbejde foregår i "skyen".

Tekstspot ejes og drives af et partnerskab bestående af Eric Frederiksen og Hans Stokholm Kjer. Eric sidder i Odense, og Hans sidder på Jegindø nord for Struer. Da de fik brug for at ansætte en fast koordinator, tog de kontakt til Susanne, som tidligere har været ansat i Hans' firma.

Da alt arbejde i firmaet alligevel foregår via nettet, fandt de to partnere det naturligt at lade Susanne arbejde fra sin egen bopæl i Viborg, hvor det har været let for hende at indrette sig så familieliv og arbejdsliv hænger fornuftigt sammen.

"Vi har nogle opgaver, vi skal have løst, og Susanne har kompetencerne til at løse dem. Så ser jeg ingen grund til, at jeg skal sidde og kigge hende over skulderen," mener Hans Stokholm Kjer, der hidtil har løst de opgaver, som Susanne nu har overtaget. Eric er også meget tilfreds med løsningen. "Vi har jo indrettet forretningen på, at alt skal kunne løses via nettet, og Hans og jeg er vant til at samarbejde på den måde," fortæller han.

Hans og Eric har over et par år opbygget et stort netværk af højt kvalificerede freelancere, som skriver både godt og korrekt. Når en kunde så har brug for en række artikler eller produktbeskrivelser, tilbyder Tekstspot opgaven til de freelancere, som har interesse eller ekspertviden inden for det emne, kunde skal have skrevet om. På den måde spares der en masse tid på research - og den sparede tid resulterer i, at Tekstspot kan holde konkurrencedygtige priser på rutineprægede tekstopgaver.

Jobåbningen opstod, fordi Tekstspot får stadig mere travlt med at levere tekstindhold og oversættelser til danske hjemmesider. Det var svært at følge med koordineringen af opgaverne, så der var brug for én som både har en god sans for struktur og administration, men som samtidig er enestående skarp på det tekstfaglige. Desuden var der for lidt tid til at arbejde med udvikling af forretningen, når alle kræfterne blev brugt på den daglige drift.

Så nu sidder Susanne i sin syvende himmel og arbejder i skyen hjemme hos sig selv.

Kontaktperson:

Hans Stokholm Kjer

28148403

kjer@kjers.com

Afsender:

Tekstspot

Hjallesevej 52 1.tv
5230 Odense M

28148403

kontakt@tekstspot.dk

http://tekstspot.dk