Glimt fra et spændende liv - NY BOG

12. december 2016   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Ny erindringsbog af Per Topsøe-Jensen

 

Allerede i 1855 udtrykte en krigsminister sig med ønsket om en fast forbindelse over Storebælt. Det var en dristig tanke, og selv 100 år senere var man klar over, at denne 18-20 km forbindelse ville blive en af de længste og største og mest udfordrende i verden. - side 134.

 

Glimt fra et spændende liv er en erindringsbog af den københavnskfødte Per Topsøe-Jensen (f. 1932). Bogen beretter om forfatterens oplevelser og erfaringer gennem et langt og begivenhedsrigt liv, lige fra 2. Verdenskrig til hans ansættelse ved bl.a. Scandinavian Student Travel Service (SSTS), Det Østasiatiske Kompagni (ØK), FLSchmidt og A/S Storebæltsforbindelsen.

Glimt fra et spændende liv giver et sjældent og meget realistisk indblik i de løsninger på forskellige problemstillinger Per Topsøe-Jensen var med til at udarbejde som forsikringsansvarlig for A/S Storebæltsforbindelsem, som citatet ovenfor slår an.
I sine forskellige ansættelser har Per Topsøe-Jensen været udstationeret i og rejst til og fra lande spredt ud over hele kloden. I Glimt fra et spændende liv får læseren således et indblik i oplevelser fra lande og kulturer beliggende i alt fra Europa, Mellemøsten til det Fjerne Østen.

Per Topsøe-Jensen beskriver levende og åbent om nogle af de mange usædvanlige situationer, han ofte har befundet sig i. Herudover giver bogen også indblik i forfatterens mere personlige oplevelser fra familielivet, særligt fra sommerferie paradiset Rasvåg i Sydnorge. 


 

Henning Jensen: Glimt fra et spændende liv
ISBN: 978-87-93382-84-8
Bogen er på 165 sider
Bogen udkommer d. 9. dec 2016
Pris: 249 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere.

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar og yderligere information

Kontaktperson:

Tom Ahlberg

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://underskoven.dk