Glæder du dig til at blive ældre?

29. september 2017   |   Forlaget Mindspace  |  Flere pressemeddelelser

Det har du god grund til, hvis du spørger psykologerne Mary og Kenneth Gergen, der i ny bog har sat sig for at nedbryde myten om den triste alderdom som en negativ forfaldsperiode og i stedet skabe en positiv vision om at ældes.

 

Veje til positiv aldring giver ideer, erfaringer og forskningsbaseret viden om, hvordan og hvorfor vi kan glæde os til at blive ældre. Bogens korte essays kommer ind på emner som relationer, samtalens kraft, erindringer, at give og modtage, mening i livet, livslyst og energi samt om hvordan vi kan håndtere afkald og tab.

Mary og Kenneth Gergen har igennem de sidste 17 år udgivet et anerkendt elektronisk nyhedsbrev om positiv aldring, som denne bog udspringer af.

Kenneth J. Gergen begyndte sin karriere som social-psykolog ved Harvard University. I øjeblikket er han Senior Research Professor ved Swarthmore College og præsident for Taos Institute. Kenneth J. Gergen er en af de ledende figurer i udviklingen af den socialkonstruk-tionistiske teori og dens anvendelse i praksis.

Mary M. Gergen er professor emerita i psykologi ved Penn State University. Hun er medstifter og bestyrelses-medlem i Taos Institute. Mary M. Gergen har især arbejdet med feministisk teori, kvindestudier, postmodernitet og socialkonstruktionisme.

 

FAKTA OM BOGEN

Veje til positiv aldring

Af Mary M. Gergen og Kenneth J. Gergen

176 sider – 220 kr. (udkommer også som e-bog)

Udkommer 28. september 2017

 

Kontaktperson:

Marianne Kølle

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

Afsender:

Forlaget Mindspace

Ryesgade 77, th.
2100 København Ø

26168481

kontakt@forlagetmindspace.dk

http://www.forlagetmindspace.dk