Gavlhuset klarede corona-lammelsen

08. september 2021   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nytænkning og netsalg bar en af landets største krea-hobbybutikker igennem coronakrisen - men nu glæder Gavlhuset sig til at møde kunderne på Kreative Dage

Gavlhuset mellem Hobro og Aalborg er en af landets største krea-hobbybutikker med alt til for eksempel kortfremstilling, scrapbooking, patchwork med videre.
Men den fysiske butik samt alle aktiviteterne omkring kurser og messer blev lammet, da coronaen gjorde sit indtog, og så måtte der tænkes alternativt, fortæller indehaver Lene Nørmølle:

- Vi lavede blandt andet Gavlhusets Krea-Klub på Facebook, som i løbet af et års tid har fået mere end 3000 medlemmer. Her har vi et dygtigt team, som giver inspiration, laver live-demonstrationer og gode tilbud - og på den måde er der blevet skabt et fællesskab, hver for sig, som har givet mange nye kunder, fortæller Lene Nørmølle.

Hun tilføjer, at efterspørgslen på at lave kreative ting generelt er vokset enormt i coronatiden.
- Samlet betød det, at salget i vores webshop nærmest eksploderede. Så selv om store dele af vores fysiske aktiviteter lukkede ned med kort varsel, så har vi ikke måttet sende en eneste af vores 10 medarbejdere hjem - det synes jeg er en succeshistorie, konstaterer hun.

Som køer der kommer på græs
Lene Nørmølle lægger dog ikke skjul på, at alle i Gavlhuset er glade for at deltage i messer og kursusaktivitet igen - og ikke mindst Kreative Dage i Fredericia har en stor stjerne hos nordjyderne.

- Det er jo den største messe af sin slags og virkelig en begivenhed, vi satser meget på hver gang. Vi gør meget ud af at have flere demoer både for de garvede og for nybegyndere. Rigtig mange lærer os at kende i Fredericia og bliver kunder hos os den vej rundt.

- Men bare det at kunne møde vores kunder igen, se dem i øjnene og få den pingpong, som er en del af Gavlhusets dna, dét glæder vi os virkelig til. Det bliver som at lukke køer ud på græs igen, smiler Lene Nørmølle, som i øvrigt selv er blevet producent af forskellige produkter, der kan bruges til kort og scrap, deriblandt de såkaldte dies - metalskabeloner som kan bruges til udstansning af papir, karton etc.

- Der er stor interesse i tiden for at skabe helt unik udsmykning og opdækning til fester og højtider, og der har vi masser af nyheder og inspiration med til Fredericia, fastslår Lene Nørmølle.

Kreative Dage i MESSE C Fredericia foregår den sidste weekend i oktober og er Nordens største kreative messe. Se mere på www.kreativedage.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk