Gaspejsen - det levende møbel

18. november 2009   |   CMC Pejse  |  Flere pressemeddelelser

CMC Pejse fra Silkeborg har introduceret et splinternyt program af gaspejse, Trimline. Uden behov for tilslutning til skorsten og med stringente og stilrene linjer er det nu nemt og ligetil at indrette hjem og rum med en smuk, energirigtig og dragende varmekilde – uanset hvor i huset man ønsker at bibringe byggeriet den naturlige og romantiske stemning, som åben ild skaber.

Det levende møbel

Forestil dig, at pejsen allerede er tændt, når du står op om morgenen. Gaspejsen er en effektiv, moderne og energirigtig varmekilde, og mange sætter pris på helt at undgå bøvlet med brænde eller briketter

CMC Pejse fra Silkeborg har introduceret et splinternyt program af gaspejse, Trimline. Med dem er det muligt at indrette hjem og rum med en smuk, energirigtig og dragende varmekilde – uanset hvor i huset man ønsker at bibringe byggeriet den naturlige og romantiske stemning, som åben ild skaber.

Gaspejsene fra CMC er kendetegnet af en meget høj kvalitet og er naturligvis CE-godkendte til opstilling i hele Europa. Designmæssigt er de rammeløse indbygningspejse i Trimline-modellerne som skabt til skandinavisk byggetradition: Stringent og stilrent, med høj sikkerhed og et unikt brændbillede.

Nu er det nemt at indrette både nye og eksisterende huse med denne form for ”levende møbler”: Traditionelt enkeltsidet, se-igennem eller tre-sidet. Desuden er gaspejsene nemme at anvende og montere: Ingen krav om skorsten, der skal blot et dobbeltrør ud gennem muren eller taget, og minimumsafstanden til brændbart materiale er langt mindre end ved traditionelle pejse og brændeovne. Dobbeltrørene sikrer, at gaspejsene fra CMC er rum/luft-uafhængige, så der ikke er forbindelse mellem indeklimaet og brændkammeret – i modsætning til de bioethanol-pejse, der i et par år har været på markedet herhjemme. Deres varmeværdi er yderst begrænset, og da de anvender ilten i rummet til forbrændingsprocessen, har de en ubehagelig effekt på indemiljøet.

Trimline fra CMC Pejse giver dig mange spændende muligheder for at indrette din bolig med den romantiske ”åbne pejs”, som naturligt vil være det møbel i huset, alle samles om. Det er ukompliceret, og det koster langt mindre, end man forestiller sig.

Gaspejsene byder derudover på en lang række fordele frem for de traditionelle pejse og brændeovne. Gaspejsen er en effektiv, moderne og energirigtig varmekilde, og mange vil med sikkerhed sætte pris på helt at undgå bøvlet med brænde eller briketter, ligesom fjernbetjeningen med tids- og termostatstyring passer perfekt i den moderne danskers livsstil:

Se det komplette produktprogram til såvel flaske- som naturgas på www.cmc-pejse.dk


BILLEDTEKST:
 
De rammeløse Trimline-gaspejse har en ultramoderne fremtoning, der er som skabt til skandinavisk byggetradition: Stringent og stilrent, med høj sikkerhed og et unikt brændbillede.

Flere højopløselige billeder kan downloades fra
http://www.cmc-pejse.dk/pages/produkter_gas.php

Kontaktperson:

Ole Clement

86 82 90 60

info@cmc-pejse.dk

Afsender:

CMC Pejse

Papirfabrikken 16
8600 Silkeborg

86 82 90 60

info@cmc-pejse.dk

http://www.cmc-pejse.dk