Fynsk familie udvalgt blandt 1.000 ansøgere fra hele landet

17. juni 2014   |   Husqvarna  |  Flere pressemeddelelser

Lotte og Søren Dam fra Odense har fået et nyt medlem af familien. Robotten kalder de den robotplæneklipper, som familien foran knap 1.000 ansøgere har været så heldig at få stillet gratis til rådighed af Husqvarna denne sommer. Flere ting overrasker familien.


”Siden vi har fået Husqvarnas robotplæneklipper, passer græsplænen sig selv.  Robotten, som vi kalder den, holder græsset nede og mosset væk. Og det helt uden at støje. Man hører den slet ikke,”
fortæller Lotte og Søren Dam fra Odense om de første erfaringer med Husqvarnas robotplæneklipper, Automower® 320. De er blevet udvalgt blandt næsten 1.000 ansøgere til at afprøve robotplæneklipperen denne sommer.

”Gennem mere end 20 år har vi udviklet robotplæneklippere og sparet haveejere mange timers arbejde. Vi vil gerne høre fra familierne selv, hvilken forskel det gør for dem, når Husqvarnas Automower® overtager græsklipningen,” forklarer Jakob B. Hansen, administrerende direktør for Husqvarna i DK.


Mere tid til det sjove havearbejde

Og en forskel gør Husqvarnas Automower® allerede for Lotte og Søren Dam.

”Vi tænker faktisk ikke længere på at klippe græs. Robotten er blevet en del af familien og hjælper til. Især når man har været væk et par dage, er det befriende ikke at skulle klippe græsset som det første, når man kommer hjem. Til gengæld har vi været flittige med andre, sjovere gøremål i haven, som vi ikke tidligere har haft tid til. Det er også dejligt at slippe for at skulle samle græsklip sammen, der sidenhen ligger og rådner i havesækkene, inden vi får kørt dem væk,” fortæller Lotte og Søren, der er overraskede over, hvor let det har været at få en Automower® til at overtage græsklipningen.

”Da vi fik Robotten, var vi spændte på at se, om den havde nogen begrænsninger. Vi har ikke fundet nogen indtil videre. Tværtimod har det været meget let. Der kom en mand, lagde kablerne og gav os en kort instruktion. Det hele tog en time. Siden har vi justeret klippetiderne en enkelt gang, og græsset står grønt og frodigt. Vores nabo følger også med. Han mener, at vi skal lave et hul i hækken,” smiler Lotte og Søren.


Mød familien

Mød Lotte og Søren Dam fra Odense på www.husqvarna.dk/familier. Her lægger familien løbende korte film ud, hvor de fortæller om, hvordan det går med robotplæneklipperen og plænen. 


Om Husqvarnas Automower®
Husqvarna var de første til at udvikle robotplæneklippere og har gennem mere end 20 år konstrueret et bredt udvalg af miljøvenlige robotter spændende fra små over store haver til professionelt brug. Automower®320 kom på det danske marked i år og er en af markedets absolut mest lydsvage med et lydniveau på blot 56 dB – svarende til en moderne, lydsvag opvaskemaskine. For yderligere information kontakt venligst Martin Rasmussen, tlf. 7026 4770.