Fyn i total dominans - Østfyn løber med prisen Årets Lokalafdeling 2014

21. marts 2015   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Ikke nok med at Fyn tager begge priser i Danske Ølentusiasters afstemning om Årets danske Ølnyhed(er) 2014 og at Munkebo Mikrobryg løber med prisen for Årets danske Bryggeri, Årets Lokalafdeling 2014 er også en af de fynske, nemlig Østfyn.

At fremhæve én af Danske Ølentusiasters mere end 50 lokalafdelinger er hvert år en vanskelig opgave for Landsbestyrelsen. Selv med hjælp fra foreningens regioner, kappes flere lokalafdelinger hvert år om prisen. Den venskabelige kappestrid bliver taget meget alvorligt, og det er en ære at modtage denne udmærkelse som kvittering for gode, varierede tiltag og arrangementer til gavn for udbredelsen af kendskabet til øllets verden i det forløbne år.

Årets Lokalafdeling 2014 er Østfyn, og aktiviteterne i afdelingen er både mange og mangeartede.
I et område af Danmark, hvor der er langt mellem de rigtig gode ølsteder, sørger Danske Ølentusiasters lokalafdeling Østfyn for at der alligevel er spændende øloplevelser i området. Medlemsmøder med skiftende temaer er en faste på programmet, men også deltagelse i f.eks. Danehof Marked og Jul i den gamle Kongeby er en selvfølge. Her bliver det gode øl serveret med lune og vid til de mange gæster.

En årligt tilbagevendende begivenhed er ”Øl til og øl i maden”, som Lokalafdeling Østfyn arrangerer i samarbejde med Restaurant Teglværksskoven. Dette arrangement er dog forbeholdt medlemmer af Danske Ølentusiaster.

Lokalafdeling Østfyn har vist, at selv en ”lille” afdeling kan opretholde og udvikle sig via gode og afvekslende medlemsmøder, god medlemspleje og ikke mindst udadvendte aktiviteter, der har til formål at udbrede kendskabet til det gode øl. Lokalafdeling Østfyn samler øl-interesserede i lokalområdet, medlemmer, der synes det er spændende og interessant at smage godt øl og øge deres ølviden, men som også prioriterer (den fynske) hygge og gode stemning og derigennem medvirker til at alle kan deltage i medlemsarrangementerne.

I 2016 fylder lokalafdelingen 10 år, og allerede nu er planlægningen i gang, så den runde dag kan fejres med maner – det forlyder, at der bl.a. vil blive afholdt sommerfest på Bryggeriet Refsvindinge. Der er mange gode grunde til at følge med i hvad der sker i Lokalafdeling Østfyn.

Danske Ølentusiaster ønsker Lokalafdeling Østfyn tillykke!

Læs mere om Lokalafdeling Østfyn på www.oestfyn.ale.dk


Yderligere oplysninger ved henvendelse til Danske Ølentusiasters Lokal- og regionsansvarlige

Mette Radza Jensen via mette.radza.jensen@ale.dk eller på tlf. 23 61 53 52

Kontaktperson:

Mette Radza Jensen

23 61 53 52

mette.radza.jensen@ale.dk

Afsender:

Danske Ølentusiaster

Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

45 82 34 00

sekretariat@ale.dk

http://ale.dk