Fusion fuldført

08. januar 2019   |   NTO  |  Flere pressemeddelelser

To år efter BEC Aps og Nordtec-Optomatic A/S fik fælles ejerskab, samles alle aktiviteter i et fusioneret selskab: NTO

- I de to år har vi samarbejdet mere og mere på tværs om løsningerne. Vi anvender ofte ressourcer fra begge virksomheder til den samme opgave, og med den positive udvikling ligger det lige for at foretage en egentlig fusion. Så med virkning fra 1. januar 2019 bliver automations- og softwareløsningerne ført ud i livet i ét fortsættende selskab, der markedsføres under navnet NTO.

Det fortæller Preben Jacobsen, der hidtil var været administrerende direktør i Nordtec-Optomatic A/S og nu er administrerende direktør i det nye, samlede aktieselskab. Erik Munkholt Sørensen fra BEC ApS fratræder samtidig som administrerende direktør og vil herefter fungere som salgschef i NTO.

- Vi håber, at ændringen vil blive til glæde og gavn for vores samarbejdspartnere, som nu har 55 medarbejdere til at servicere dem, understreger Preben Jakobsen og Erik Munkholt Sørensen.

De tre afdelinger med fysisk adresse i Ikast, Randers og Hillerød bevares uændret.


Billedtekst:

Administrerende direktør Preben Jakobsen, NTO: - Med de positive effekter af det fælles ejerskab ligger det lige for med en egentlig fusion af automations- og softwarehusene Nordtec-Optomatic A/S og BEC ApS.Kort om NTO

NTO leverer drifts- og fremtidssikrede automations- og softwareløsninger, som tilfører vores kunder værdi og forbedrer deres konkurrenceevne.

Det er de langvarige relationer til vores samarbejdspartnere, som er basis for vores daglige virke, og vi samarbejder med førende leverandører og kunder, hvor mange af relationerne har varet i mere end 25 år.

NTO’s forretningsområder er standardstyringer, konsulentydelser, styringer til specialmaskiner, sæbe­doseringsanlæg til vaskerier, robotstyringer samt automation til produktion og logistik, herunder interface til ERP-systemer.

Kompetencerne er PLC-programmering, operatørpaneler, databaser, softwaresimulering, Windows services, styretavler, maskinmontage samt servo-, HMI- og SCADA-løsninger.

Kontaktperson:

Preben Jakobsen

22234120

kontakt@pressesystemet.dk

Afsender:

NTO

Industrivej 8
7430 Ikast

97153344

nto@nto.dk

www.nto.dk