Fremgang gjorde pladsen trang

19. september 2014   |   Dream-Shop  |  Flere pressemeddelelser

Mekaniker har så stor succes med salg af festartikler, at Dream-Shop nu flytter i nye og større lokaler.

Mekaniker med mere end 30 års erfaring, arbejdsskade med fyreseddel til følge og bilentusiast med hang til amerikanerbiler. Hvem skulle have gættet, at det næste i rækken blev salg af festartikler.

Men sådan blev det for Kim Remmer.

På en rejse til USA tilbage i 2006 besøgte han et indendørsmarked i Anaheim, hvor der var flere butikker med salg af bordpynt og festartikler. Hvad var nu det, var det mon også noget for danskere? Hvor andre ville have slået det hen som en strøtanke, greb Kim Remmer til handling, og vel hjemme igen åbnede han Dream-Shop i begyndelsen af 2007.

Siden er det gået slag i slag, og det der begyndte som ”lad os nu se” på deltid, er i dag endt som fuldtidsbeskæftigelse for både ham selv og hustruen Pia Remmer.

-        Det er helt vildt. Jeg lagde ud med 73 varenumre. Nu har vi flere tusinde, og alene i år har vi oplevet en stigning i salget på 70 procent, siger Kim Remmer.

Dermed er Dream-Shop på blot små to år vokset ud af sine hidtidige 146 kvadratmeter på Hovedgaden i Skibby og er nu flyttet 500 meter længere ned ad gaden til nr. 4A, hvor butikken råder over hele 350 kvadratmeter. Og skulle det ikke være nok, er der mulighed for, at Dream-Shop med tiden også kan leje sig ind i lokalerne nedenunder.

Succesen tilskriver han god kundepleje og ikke mindst investeringen i en ny og feminin hjemmeside.

-        Hovedparten af vores kunder er kvinder, så det er vigtigt at hjemmesiden taler til dem, siger Kim Remmer og røber, at han brugte hustruens opsparing på at købe sig til hjælp med de rigtige farver og krummelurer.

Hovedparten af Dream-Shops salg sker da også via nettet. Enten som direkte salg i webshoppen eller i form af kunder, som først tjekker hjemmesiden ud og siden dukker op i den fysiske butik for at besigtige varerne.

Dream-Shop sælger alt i pynt til livets små og store fester. Fra invitationer forud for festen til servietter, lys mv. til borddækningen på selve dagen og takkekort til bagefter.

-        Er der grund til fest, hvorfor så ikke fejre det med maner, siger Kim Remmer.

Han og hustruen inviterer til reception i de nye lokaler lørdag den 27. september fra kl.10-15. Alle er velkommen til at kigge forbi til champagne og cupcakes. Derudover markeres åbningen med en rabat på 20 procent på alle varer i den fysiske butik. Det gælder både lørdag den 27. september og søndag den 28. september, hvor Dream-Shop ligeledes holder åbent fra 10-15.

Kontaktperson:

Kim Remmer

47 52 20 47

butik.dreamshop@gmail.com

Afsender:

Dream-Shop

Hovedgaden 4 A
4050 Skibby

47 52 20 47

dream2u@dreamshop2u.dk

http://www.dreamshop2u.dk