Fornyelse på vej hos Møbel Salg – Møbelkæden i Aalborg

14. december 2017   |   MøbelSalg Aps  |  Flere pressemeddelelser

Der sker noget nyt hos Møbel Salg- Møbelkæden i Aalborg. Martin Gade fra Møbel Salg – Møbelkæden i Aalborg har netop været til generalforsamling i Møbelkæden, der er et landsdækkende samarbejde mellem lokalt forankrede møbelhandlere. Og det var en generalforsamling i fornyelsens tegn.

Bredere udvalg

Det tegner meget positivt og spændende”, fortæller Martin Gade, som er 5. generation inden for ” Gade-familien som driver Møbelforretning i Aalborg, ”vi vedtog med stort flertal, at vi skal styrke vores profil som kæde – uden at vi giver køb på vores lokale egenart”. Møbelkæden styrker samarbejde med sine leverandører, hvilket betyder, at der fremover kommer et lidt bredere udvalg af et ”landsdækkende” sortiment hos Møbel Salg - Møbelkæden, men uden at de varer, som kunderne i Aalborg efterspørger, bliver glemt.

Gode danske møbler

Der er stadig plads til en lokal møbelhandler i Aalborg, som kan levere kvalitet og service på høj niveau”, mener Martin Gade, ”men for at vi kan gøre os gældende i kampen mod nogle af de store på markedet, må vi stå sammen”. Det er blandt andet derfor, Møbelkæden satser på et tættere samarbejde med danske møbelfabrikker, der leverer god kvalitet.

Møbel Salg - Møbelkæden med nyt navn

Der kommer nok et nyt navn på facaden i begyndelsen af det nye år”, afslører Martin Gade, uden at ville sige mere. ”Men det er stadig mig, der driver forretningen, så det bliver stadig Møbel Salg - Møbelkæden, bare i en ny indpakning”.

5. generation- møbelnørd med møbelforretning i Aalborg

Hos 27-årige Martin Gade er der 100 års møbelviden i blodbanerne, så han er lidt af en Møbelnørd.

Han er femte generation af Gade-familien, som har beskæftiget sig med møbler, siden tipoldefaren blev uddannet som møbelsnedker og hurtigt blev et anerkendt navn i Aalborg.

Oldefaren blev også møbelsnedker og drev møbelforretning i Danmarksgade, morfar startede Gades Møbelcenter, som i dag er solgt uden nogen tilknytning til familien.  Gade- familien driver i dag også ejendomsudlejning. I flere år har mor Annette og Martin Gade kørt parløb med først møbeleksport og nu knap 3 år drevet forretningen Møbel Salg - Møbelkæden på Skalborgs bakke.

 

 

Kontaktperson:

Martin Gade Pedersen

23439523

martin@moebelsalg.dk

Afsender:

Martin Gade Pedersen

Hobrovej 312
9200 Aalborg sv

23439523

martin@moebelsalg.dk

https://moebelsalg.dk