Forbliv SKØN igennem modeugen

28. januar 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Copenhagen Fashion Week indtager København fra d. 30. jan.-3. feb., men den er bestemt ikke kun for modebranchen - få her hudplejeekspert og grundlægger af Danish Skin Care Mads Timmermanns råd til, hvordan man kommer til at se godt ud igennem hele modeugen - trods sene aftener...

Kære Journalist

CopenhagenFashion Week er lige om hjørnet og dermed bliver København stormet af en stor mængde modeskabere, forhandlere, indkøbere, modeller og ikke mindst mode-skribenter, men Copenhagen Fashion Week er absolut ikke kun for modebranchen!

Der er enormt meget at deltage i af events, udstillinger, shows og specielt fester for folk, der ikke er en del af modebranchen – f.eks. holder Copenhagen Fashion Festival afslutningsfest lørdag aften, hvor bl.a. Jean Von baden, Zohdy &Senna Flip, Vj Worsøe Live og Pixie Monroe kommer og spiller.

CopenhagenFashionFestival.com kan der læses nærmere om alle de mange arrangementer, der er åbne for offentligheden.

Men hvordan sikrer man så lige at se godt ud igennem hele modeugen, når arbejde og/eller skole pludselig kolliderer med en række ekstra arrangementer og fester igennem hele ugen?

5 effektive og simple råd, som hjælper til at holde huden smuk, glansfuld og undgå poser-under-øjne igennem en travl uge med sene aftener – gælder selvfølgelig også udenfor modeugen...

  • Drik jævnligt vand igennem dagen – start og slut gerne dagen med 2 store glas vand.
  • Spring ALDRIG den daglige hudplejerutine* over! Uanset om man er sent hjemme og måske lader vækkeuret ringe lidt senere!
  • Undlad nye hudplejerutiner – masker, skrubs o.l. hører ikke til i en uge, hvor man vil se godt ud!
  • Sov med en ekstra hovedpude – at få løftet hovedet lidt, kan hjælpe mod poser-under-øjnene.
  • Spis sundt og undgå sukkerholdige og fede fødevarer (specielt fastfood) – at spise sundt og overholde måltiderne har virkelig en positiv indflydelse på huden.

*daglig hudplejerutine bør morgen og aften bestå af:

  • Et mildt renseprodukt til at fjerne skids og snavs fra huden.
  • Daglig peeling for at holde huden klar og glansfuld ved at hjælpe huden med dens naturlige eksfolieringsproces og derved slippe af med triste, tørre og gamle hudceller.
  • Fugtighedscreme efter ens hudtype (i dagstimerne naturligvis med solfaktor) til at blødgøre, udglatte huden, berolige og hjælpe til med at beskytte huden mod miljøet.

Venlig hilsen

Danish Skin Care

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://danishskincare.dk