Forberedelser til show i Skive foregår i Dubai

22. marts 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

STORE FORBEREDELSER INDEN SHOW I SKIVE

  

Hvad har Skive og Dubai til fælles?

Der er ikke meget det eksotiske emirat har til fælles med en en midtjysk by nær Limfjorden.  MEN én ting har de 100% til fælles – de får begge besøg af Flying Superkids her i foråret.  


De flyvende superbørn er modsat mange andre kulturtilbud ikke betinget af, at man skal køre til de store byer for at opleve dem. Filosofien hos Flying Superkids er nemlig, at alle danskere skal have god mulighed for at opleve Flying Superkids, og derfor besøger de blandt andet Ringkøbing, Hjørring, Nakskov, Faxe og ikke mindst Skive i 2017.

 

Der er både store gymnastiske og tekniske forberedelser forud for showet i Freja Arena den 1. april kl 16. Hjemme på basen i Aarhus V er bussen og lastbilen med den kæmpe tekniske produktion ved at blive pakket. Samtidig er alle Flying Superkids i Dubai på træningslejr, og med en ny sæson for døren, udvikles der på en masse splinternye numre til forestillingen, som bliver øvet igen og igen i varmen.

Derudover ”genopliver” Flying Superkids i år også to ekstraordinære springnumre, som de har fået mange forespørgsler på, så beboerne i Skive og omegn virkelig har noget at glæde sig til.

 

Udviklingen er essentiel

Flying Superkids lægger stor vægt på fornyelse af forestillingen. Holdet bag superbørnene ved, at der er utrolig mange gengangere til deres shows, men at der er også mange publikummer, som aldrig har oplevet Flying Superkids før.
Det er derfor en vigtig balancegang at opretholde det samme høje niveau i forestillingen, uden at det er de samme numre, som de trofaste gæster oplevede sidste år.  

 

”Vi bruger alle vores kræfter på at skabe et univers, hvor gymnastik, spring og livsglæde er centrum, og hvor fornyelsen er rygraden i vores produkt.

Generelt set bliver bliver overrasket mange publikummer over gymnasternes niveau, og især hvor meget de elsker at optræde. Der flyver så meget glæde fra scenen og smitter på tilskuerrækkerne. Publikum kommer til at at gå fra Freja Arena med et kæmpe smil på læben.” udtaler Lars Godbersen, direktør hos Flying Superkids.

  

Praktisk information

Hvor: FREJA Arena

Hvornår: d. 1. april kl. 16.00

Billetpris: kr. 180,-

 

PRESSEBILLEDER & MERE INFO:

Pressebilleder findes på:   www.flyingsuperkids.com/press

Se den seneste trailer for showet:     www.flyingsuperkids.com/showtrailer

 

Pressekontakt: Lars Godbersen (Direktør), lars@flyingsuperkids.com / +45 20133399

Presseevents kan arrangeres efter aftale

 

 

KORTE FACTS OM FLYING SUPERKIDS:

?      Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen

?      Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.

?      Ses årligt af mere end 65.000 mennesker i Danmark live

?      Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest

?      Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier.

?      I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

Læs og se mere på www.?yingsuperkids.com