Flyvende superbørn vender tilbage til hovedstaden

01. januar 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Hæsblæsende vilde spring og smittende livsglæde kan man opleve, når Flying Superkids optræder i København – og for allerførste gang på Østre Gasværk Teater!

Efter et år, der i den grad har stået i Flying Superkids’ tegn med en Sommerturné i alle landets største byer og en Danmarksturné i resten af landet, er de ”flyvende superbørn” nu klar til at vælte hovedstaden. Næsten 40.000 danskere har i år oplevet Flying Superkids i alt fra deres specialdesignede ”Paladstelt” til gymnastikhaller fra Thisted til Samsø og Nakskov.

Til januar lader Flying Superkids teltet blive hjemme og haller være tomme, og rejser i stedet til det storeslåede teater, Østre Gasværk, som til den forestilling kan huse 900 gæster pr optræden. Fem shows bliver det til, når de i deres dobbeltdækkerbus og specialbyggede sovevogn, fra den 8.-10. januar 2016 kommer til København. Ud over de fem ordinære optrædener, afholder Flying Superkids i samarbejde med Københavns Kommune, et gratis show for nærliggende skoler med fokus på temaet ”Børn i bevægelse”.

 

Det er allerførste gang at de rykker ind i teatret med deres kæmpe showproduktion og lysshow, og omdanner det til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med 2-timers gymnastik, halsbrækkende akrobatik, energisk dans, højt humør, smittende livsglæde og selvfølgelig højtflyvende spring. Selvom at Flying Superkids inden for de sidste år har optrådt med gallashows i Tyrkiet og Dubai og i år lige er hjemvendt fra en turné på Malta og en træningslejr på Fuerteventura, så glæder de sig til at besøge København igen.

 

”Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til København. Vi er jo i hovedstaden hvert år og det er en fornøjelse hver gang. Københavner-publikummet er noget for sig, så det ser vi frem til at opleve igen. Sidst vi var der, var vi så heldige, at billetterne til forestillingerne var udsolgt flere uger før, og det er selvfølgelig en af grundene til, at vi vender tilbage år efter år.” fortæller Svend Godbersen, koreograf for Flying Superkids. 

 

Showets højdepunkt

”Det er meget svært at sætte fingeren på, præcist hvad der gør, at vi oplever så stor en efterspørgsel på showet. For nogle er forestillingens højdepunkt helt klart, når vi laver flik-flakker i rasende fart eller tredobbelte saltoer. Andre er helt vilde med enkeltpræstationerne – drengen der står på en hånd, eller hende den helt lille der hulahopper med vildt mange ringe.

Generelt overrasker ”superbørnenes” niveau ofte folk, der ikke har set showet før – og ikke mindst deres glæde ved at optræde. Den energi, der strømmer fra scenen over til publikum, er jo ægte – de optræder, fordi de elsker det. Det er også derfor, vi ikke spiller så mange forestillinger i træk – det skal være en fest for dem hver gang!” fortæller Svend, som selv var Flying Superkid i over 10 år.

 

Praktisk information

Flying Superkids spiller fem forestillinger på Østre Gasværk Teater i København på følgende tidspunkter:

8. januar 2016 kl. 18.30

9. januar 2016 kl. 12.00

9. januar 2016 kl. 16.00

10. januar 2016 kl. 12.00

10. januar 2016 kl. 16.00

 

Billetter købes på: www.billet.flyingsuperkids.com

 

 

Pressebilleder og mere info

Pressebilleder findes på: www.flyingsuperkids.com/press

Se den seneste trailer for showet: www.flyingsuperkids.com/showtrailer

Pressekontakt: Lars Godbersen (CEO), lars@flyingsuperkids.com / +45 20133399

Presseevents kan arrangeres efter aftale.

 

 

Korte facts om Flying Superkids

Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen.

Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.

Ses årligt af mere end 35.000 mennesker i Danmark live.

Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest.

Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier, og som alle er fra Aarhus og omegn.

I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

Læs og se mere på www.?yingsuperkids.com

 

Pressecitater

”Flying Superkids blæste publikum omkuld”

”De sprang, hoppede, sjippede og sang. Uanset set hvad de gjorde - var det imponerende.”

”Hvordan livsglæde ser ud? Kig på Flying Superkids, og du både ser den og føler den”

Jyske Vestkysten

 

”Show i verdensklasse”

”De danser, synger og springer sig direkte ind i hjerterne på publikum med en udstråling og charme, der signalerer ren og uforfalsket livsglæde.”

Nordjyske Stiftstidende

 

”Flying Superkids sprang ind i hjerterne”

”Cirque du Soleil møder High School Musical”

Flensburger Tageblatt