Flyvende superbørn på Danmarksturné med nyt show

19. oktober 2015   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Hæsblæsende vilde spring og smittende livsglæde kan man opleve, når Flying Superkids optræder over hele landet.

Efter en sommer, der i den grad har stået i Flying Superkids’ tegn med shows i landets største byer er de ”flyvende superbørn” nu klar til at indtage resten af Danmark. Næsten 30.000 gæster fra Aalborg, Esbjerg, Odense, København, Aarhus og Kolding oplevede i sommers forestillingen i Flying Superkids’ specialdesignede ”Paladstelt”. 


På Danmarksturnéen til oktober og november lader Flying Superkids teltet blive hjemme, og rejser i stedet Danmark tyndt i deres dobbeltdækkerbus. På turnéen gæster ”superbørnene” 11 forskellige byer, og rækkevidden er alt fra Thisted til Sønderborg, Ringkøbing til Faxe. 

 

Når Flying Superkids rykker ind i de danske haller med deres kæmpe showproduktion og lysshow, omdanner de hallen til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med 2-timers gymnastik, halsbrækkende akrobatik, energisk dans, højt humør, smittende livsglæde og selvfølgelig højtflyvende spring. Selvom at Flying Superkids inden for det sidste år har optrådt med gallashows i Tyrkiet og Dubai og næsten lige er hjemvendt fra en turné på Malta og en træningslejr på Fuerteventura, så glæder de sig til at komme ud på de danske landeveje igen. 

 

Nyt show, nye sange og kæmpe nyt lysshow

Årets forestilling byder på den verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, dans, sang, tumbling & højtflyvende spring, og i år har Flying Superkids ekstra meget nyt på programmet.

“Vi forsøger at holde forestillingen i en konstant udvikling, så vores trofaste publikum altid oplever noget nyt og spændende, når de vender tilbage. Og nu hvor det er to år siden vores seneste DVD-optagelse, har vi fyldt en masse gamle klassikere ind i showet, og det giver en speciel følelse hos publikum, selvom det nu er nogle nye gymnaster der laver dem i år.” fortæller Svend Godbersen, der er koreograf for showet.

 

Showets højdepunkt

”Det er meget svært at sætte fingeren på, præcist hvad der gør, at vi oplever så stor en efterspørgsel på showet. For nogle er forestillingens højdepunkt helt klart, når vi laver flik-flakker i rasende fart eller tredobbelte saltoer. Andre er helt vilde med enkeltpræstationerne – drengen der står på en hånd, eller hende den helt lille der hulahopper med vildt mange ringe.

Generelt overrasker ”superbørnenes” niveau ofte folk, der ikke har set showet før – og ikke mindst deres glæde ved at optræde. Den energi, der strømmer fra scenen over til publikum, er jo ægte – de optræder, fordi de elsker det. Det er også derfor, vi ikke spiller så mange forestillinger i træk – det skal være en fest for dem hver gang!” fortæller Svend, som selv var Flying Superkid i over 10 år.

 

Praktisk information

Showet foregår i Thyhallen i Thisted d. 14. november kl. 16.00. 

 

Billetter købes på: www.flyingsuperkids.com

 

 

Pressebilleder og mere info

Pressebilleder findes på:                                            www.flyingsuperkids.com/press

Se den seneste trailer for showet:                        www.flyingsuperkids.com/showtrailer

Pressekontakt: Lars Godbersen (Manager), lars@flyingsuperkids.com / +45 20133399

Presseevents kan arrangeres efter aftale

 

 

Korte facts om Flying Superkids

●      Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen

●      Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble.

●      Ses årligt af mere end 35.000 mennesker i Danmark live

●      Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest

●      Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier, og som alle er fra Aarhus og omegn

●      I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

Læs og se mere på www.flyingsuperkids.com

 

Pressecitater

”Flying Superkids blæste publikum omkuld”

”De sprang, hoppede, sjippede og sang. Uanset set hvad de gjorde – var det imponerende.”

”Hvordan livsglæde ser ud? Kig på Flying Superkids, og du både ser den og føler den”

Jydske Vestkysten

 

”Show i verdensklasse”

”De danser, synger og springer sig direkte ind i hjerterne på publikum med en udstråling og charme, der signalerer ren og uforfalsket livsglæde.”

Nordjyske Stiftstidende

 

”Flying Superkids sprang ind i hjerterne”

”Cirque du Soleil møder High School Musical”

Flensburger Tageblatt

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com/press