Flying Superkids runder 50 års jubilæum af i Valby

05. december 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De flyvende gymnastikbørn slutter 2017 af i Valby Hallen, når de optræder tre gange fra den 27. – 29. december. Inden de to timers opvisning med gymnastik, akrobatik, dans og ikke mindst højtflyvende spring, har publikum mulighed for selv at brænde et par julekalorier af.

Flying Superkids fylder rundt i år, men showtruppen er langt fra pensionsalderen. 

Over 50.000 danskere har oplevet gymnastikbørnene live I år, og truppen har I 2017 blandt andet turnéret i Norge, lavet 3 gallaforestilllinger på Malta, og ikke mindst repræsenteret Danmark ved en international kulturfestival i Thailand. 

 

De tre shows i Valby Hallen fra den 27. – 29. december bliver den sidste chance for at opleve superbørnenes 50-års jubilæumsforestilling. 

"Det er et brag af et show," lover leder for Flying Superkids Lars Godbersen og fortsætter: “Vi besøgte København med jubilæumsforestillingen hen over sommeren. Alle 11 optrædener var totalt udsolgt, og publikum var fantastisk begejstrede, så vi glæder os helt vildt til at vende tilbage her i december.”

 

Selv om Flying Superkids nu har 50 år på bagen, er der i virkeligheden ikke ret meget ved grundidéen, der har ændret sig, siden Uwe Godbersen lavede de første opvisninger med det, der dengang hed De Flyvende Aarhus Gymnaster.

Det er stadig en almennyttig gymnastikforening i Aarhus, der star bag opsætningen af forestillingen. Og truppen består stadig af børn og unge i aldersgruppen 7-21 år, der i deres fritid går til gymnastik og brænder for at optræde.

 "Når man oplever Flying Superkids, kan man se på børnene, at de virkelig elsker at optræde for publikum. Der er ikke nogen hos os, der går på scenen for at blive berømt eller for at tjene penge. Alle optræder, fordi de elsker at underholde, og det skaber en helt speciel stemning og livsglæde, som man ikke kan undgå at mærke som publikum. Heller ikke, når vi nu byder velkommen i Valby," forklarer lederen.

 

Vil gerne inspirere publikum til bevægelse

Flying Superkids kommer til at benytte sig af samtlige 10.000 kvadratmeter I Valby Hallen for at få plads til scene, tribune, backstage-område og ikke mindst et kæmpe aktivitetsområde.

 

Med i billetten får publikum gratis adgang til en indendørs aktivitetspark med hoppeborge, airtracks, gymnastikudstyr, sjove motionsredskaber, tumlelegetøj til de mindste - og meget mere. Idéen bag området er at inspirere børn og unge til at bevægelse, og derfor vil der i området også være workshops, hvor tidligere Superkids kommer og lærer tips og tricks fra sig.

Aktivitetsområdet åbner to timer før showet skydes i gang og giver publikum mulighed for at være aktive og brænde krudtet af, inden showet starter.

 ”Vi håber at vores forening kan være med til at inspirere andre børn til at dyrke sport, og vi ved, at forestillingen inspirerer specielt vores yngste publikum til at bevæge sig. Her er aktivitetsområdet jo et perfekt match. Det giver børnene en kanon mulighed for at ”lege Superkid” og mærke, hvor fedt det er at være aktiv. Og så er det jo en kærkommen lejlighed til at få rørt sig lidt i juleferien, hvor mange ellers sidder stille.” afslutter Lars Godbersen.

 

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Valby Hallen

3 forestillinger i perioden 27. – 29. december

Billetter på www.flyingsuperkids.com

 

SPØRGSMÅL / KONTAKT:

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil snakke mere om arrangementet, så er I hjertelig velkommen til at kontakte:


Lars Godbersen (Leder)
Email:
lars@flyingsuperkids.com
Tlf: +45 20133399

 

Presseevents kan arrangeres efter aftale med Lars.

 

PRESSEBILLEDER / VIDEO-TRAILER:

Pressebilleder findes på:   www.flyingsuperkids.com/press

Den seneste video-trailer kan ses her:     www.flyingsuperkids.com/trailer

 

 

LIDT BAGGRUND OG FAKTA OM FLYING SUPERKIDS:

Flying Superkids blev grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen.

Hans vision om at blande gymnastik og højtflyvende spring sammen med show, kostumer, lys og fed musik viste sig lynhurtigt at fange interesse over hele landet.
På trods af at han i gymnastikkredse fik kritik for at lave sporten for poppet, vil enhver gymnastikkender i dag erkende, at Uwes ideer har smittet af på hele Gymnastikdanmark.

 

·       Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-21 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier.

·       Ses årligt af mere end 50.000 mennesker i Danmark

·       Har besøgt over 36 lande

·       I alt 55 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.

 

Læs og se mere på www.flyingsuperkids.com