Flying Superkids melder ALT udsolgt, også til ekstraforestillinger.

08. august 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

På trods af 2000 ekstra billetter, melder børnetruppen alt udsolgt i København.

Flying Superkids er i gang med årets sommerteltturné og har allerede haft 17.000 gæster i Aalborg, Esbjerg og Odense. 

Showet foregår ved Kløvermarken, 2300 København og er en kæmpe showopsætning i et stort cirkustelt. Superbørnene har desuden et stort aktivitetspark, hvor de besøgende børn kan prøve at være ”flyvende” for en dag.


Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids, udtaler:
"Jeg er fuldstændig målløs. Vi er overvældet over den interesse, som vi oplever.
Jeg tænker, at vi simpelthen er begyndt at få nogle utroligt trofaste stamgæster i København, og vi er rigtig stolte over, at vi har kunnet begejstre dem år efter år.

Vi mærkede det allerede sidste år, hvor alle vores shows jo også blev 100 % udsolgt, og der nærmest var borgerkrigslignende tilstande for at få fat i billetterne" griner Lars Godbersen. 

Lars fortsætter: "Det er nok en ny tendens i showbusiness, at publikum ønsker at se noget, der er ægte. Ægtheden hos Flying Superkids kendes ved, at det er et show, man kun kan opleve i nuet, der hvor vi befinder os, nøjagtig den dag.

Man kan jo tage til London, Oslo, Hamborg eller adskillige andre byer og opleve de samme musicals alle steder, hvorimod Flying Superkids showet er ret unikt på den måde, at vi jo kun kommer én gang, og vi jo kun kan opleves ét sted på samme tid. Det, tror jeg, tiltaler den moderne kulturforbruger, at man ønsker at opleve noget, der har en nerve og et nærvær, og som ikke er gennemspillet to milliarder gange før."


På sommerturnéen besøger Flying Superkids: Aalborg, Esbjerg, Odense, København, Aarhus og Kolding.

 

INFO: 

Flying Superkids ligger i København til og med d.12 august, med 11 forestillinger i alt. 

Alle forestillinger er 100% udsolgt, også 2 x ekstraforestillinger. 

Flying Superkids har haft besøg af 11.000 gæster, alene i København, når teltet og showet rykker videre efter d.12 august.