Flying Superkids melder ALT udsolgt inden forpremieren

29. juni 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

På trods af 800 ekstra billetter melder børnegruppen alt udsolgt i Odense.

Flying Superkids er i gang med årets sommerteltturné og har allerede haft knap 10.000 gæster i Esbjerg og Aalborg.
Showet foregår traditionen tro ved Rosengårdscentret og er en mega showopsætning i et stort cirkustelt. Med på turnéen i år har Superbørnene også et kæmpestort legeland, hvor de besøgende børn kan prøve at være ”flyvende” for en dag.
På sommerturnéen besøger Flying Superkids Esbjerg, Kolding, Aalborg, Odense, København og Aarhus, og der meldes allerede nu om fantastisk salg over hele landet.
Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids, udtaler:
"Jeg er fuldstændig målløs. Vi er overvældet over den interesse, som vi oplever blandt vores publikum.
Jeg tænker, at vi simpelthen er begyndt at få nogle utroligt trofaste stamgæster i Odense, og vi er rigtig stolte over, at vi har kunnet begejstre dem år efter år.
Vi mærkede det allerede sidste år, hvor alle vores shows jo også blev 100 % udsolgt, og der nærmest var borgerkrigslignende tilstande for at få fat i billetterne" griner Lars Godbersen.
Lars fortsætter: "Det er nok en ny tendens i showbusiness, at publikum ønsker at se noget, der er ægte. Ægtheden hos Flying Superkids kendes ved, at det er et show, man kun kan opleve i nuet, der hvor vi befinder os, nøjagtig den dag.
Man kan jo tage til London, Oslo, Hamborg eller adskillige andre byer og opleve de samme musicals alle steder, hvorimod Flying Superkids showet er ret unikt på den måde, at vi jo kun kommer én gang, og vi jo kun kan opleves ét sted på samme tid.
Det, tror jeg, tiltaler den moderne kulturforbruger, at man ønsker at opleve noget, der har en nerve og et nærvær, og som ikke er gennemspillet to milliarder gange før."

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com