Flying Superkids kommer hjem til Aarhus med TV-optagelser og to ekstraforestillinger.

11. september 2018   |   Foreningen Gymnastikgården - Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Efter at have begejstret publikum i Esbjerg, Odense, Aarhus, Aalborg og København sommeren over, har superbørnene valgt hjertet af Aarhus, som kulisse for deres showoptagelser til TV2, Netflix og Blockbuster.

På Jernaldervej 41 i den vestlige del af Aarhus ligger Gymnastikgården, der siden 1983 har været Flying Superkids’ hjemmebase. Et sted hvor intensiteten er på kogepunktet i disse dage.

Flying Superkids er ved at forberede deres største TV-optagelse nogensinde.

"Vi skal optage årets show til TV2, Netflix og TV-stationer over hele verden. Vores udenlandske arrangører sørger ofte for, at vi bliver vist på TV, inden vi lander. Flying Superkids er nemlig ikke en hel nem størrelse at forklare - og så er det god idé at vise en showoptagelse med Flying Superkids." forklarer Lars Godbersen - Direktør for Flying Superkids.

 

"Det er et naturligt eksponeringsvindue for Aarhus, at vi med denne optagelse kan fremvise vores flotte hjemby. 

Vi har haft et super samarbejde med Frivillighedshovedstaden, Musikhuset og Aarhus kommune, hvilket og betyder at teltet skal stilles op i Musikhusparken - lige i hjertet af Aarhus. 

Det kan jo ikke blive en mere fantastisk placering med luftoptagelser af Rådhuset, Aros, Musikhuset og de øvrige flotte bygninger i midtbyen"  fortsætter Lars Godbersen

 

Kæmpe forberedelser op til optagelsen

 

Flying Superkids lægger ikke skjul på, at der har været tunge forberedelser op til optagelsen. Årets forestilling er koreograferet til TV fra start og indkørt sommeren over.

Når superbørnene normalt optræder til deres forestillinger, er der 26 af de 56 gymnaster på scenen. Til optagelsen er alle med, så der kan stilles med absolut skarpeste opsætning.

 

"Det er klart, at når vi bruger så meget tid og mange ressourcer på den her optagelse, så vil vi allesammen gerne have, at det bliver kanon godt. Så vi har delt alle de forskellige jobs i showet ud på de børn, der gør det allerbedst. Jeg er meget imponeret over, at børnene tager det så pænt, hvis de bliver valgt fra til noget, som de ellers gerne vil vise. Vi gør meget ud af at prøve, at få dem til at tænke som et hold, og det er dejligt når det lykkes" fortæller Lars Godbersen.

 

Det er ikke kun gymnastikken, der er planlagt til mindste detalje. Det kæmpe lysshow, der akkompagnerer forestillingen, er specialprogrammeret, så alt passer ned til hver eneste takt i musikken. Der er også skrevet 6 nye sange, som bliver udgivet separat på Spotify.

 

Håber på hjemmebane publikum

Billetsalget til de to ekstraforestillinger er startet. Efterspørgslen er stor og billetterne bliver solgt med stor interesse fro showudsendelsen, så Superbørnene håber på et ekstraordinært godt publikum til optagelserne.

"Det er klart - ude er godt, men hjemme bedst. 

Vi håber på et rigtig godt publikum på de to optagelser. Folk, der evt. ikke har været med til en TV-optagelse før, kan virkelig få nogle spændende timer her.

Til showoptagelsen er der 10 kameraer, Steadycam og en kæmpe tv-kran, så det er en helt speciel oplevelse. Vi har også hyret Danmarks ubestridte konge af publikumsopvarmning - Henrik Abel, og bare Henrik’s show og den måde han opvarmer publikum på, er super sjovt. 

Så alt i alt ser vi frem til at få nogle fantastiske billeder i kassen og give folk én på opleveren!" , slutter Lars Godbersen.

 

Flying Superkids kan oplever i Musikhusparken d. 19 og 20 September.

Billetterne findes på www.flyingsuperkids.com 

Kontaktperson:

Søren Stoklund

26764964

stoklund@flyingsuperkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården - Flying Superkids

Jernaldervej 41b
8210 Aarhus V

26764964

stoklund@flyingsuperkids.dk

http://www.flyingsuperkids.com