Flying Superkids indtager hovedstaden

01. august 2015   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge aarhusianske gymnaster turnérer land og rige rundt og melder totalt udsolgt i København.

Kort før premieren i dag, hvor bla. 150 VIP gæster skal betræde den røde løber til Gallapremiere hos Flying Superkids i København, melder truppen alt udsolgt.
Det betyder at i alt 8800 Københavnere har valgt at købe billet til årets show, som afvikles i Flying Superkids’ 42 meter store paladstelt ved Byparken i Ørestaden.

Nok er de unge globetrottere vandt til at have luft under vingerne, men årets succes kommer helt bag på direktør Lars Godbersen. 

“Vi er så heldige, at vi ofte oplever stor interesse for showet, men det her er helt vildt! Vi er næsten blevet taget på sengen og må sige nej til et utal af venner og sponsorer, som ringer for at høre, om der er flere billetter til opvisningerne.

Det er jo helt skørt at melde alt udsolgt på premiere-dagen. Vi kniber os selv i armen, og vi er så taknemmelige”.

Der ligger store forberedelser før aftenens premiere. De aktive på Flying Superkids, der egentligt er helt normale skolebørn, har trænet hjemmetræning med 400 armbøjninger, mavebøjninger osv., hver uge i deres ferie for ikke at komme ud af form, og gruppen har været samlet til prøver og forpremiere på “teltpladsen” siden søndag.

“Det er klart, at hvis vi amatører skal kunne konkurrere med det væld af underholdning, man kan opleve i hovedstaden, så skal showet stå snorlige. Og det kan godt være, at vi bare er nogle bondeknolde, men vi tager det dybt seriøst og vil gøre alt for, at publikum skal få en fantastisk oplevelse!” griner Svend Godbersen, der er koreograf for superbørnene. 

Flying Superkids besøger ud over København også Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Kolding og Odense med teltet i 2015. 

I uge 42 tager de så på efterårsturné, og besøger Skærbæk, Horsens, Sønderborg, Viborg, Svendborg, Nakskov, Faxe og Kalundborg.

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com/