Flying Superkids indsætter ekstra tribuner i Sorø

27. august 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Alle de oprindelige billetter til Flying Superkids forestående forestilling i Sorø blev udsolgt i løbet af 24 timer. Nu meddeler Flying Superkids, at de indsætter ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Sorø. Alle de oprindelige billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på 24 timer, og det var lidt af en overraskelse for den århusianske gymnastiktrup. Derfor havde de ikke forberedt sig på, at de efter et døgn allerede skulle til at finde flere pladser. Men nu kan truppen så meddele, at de indsætter ekstra tribuner.

  • Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor hurtigt det er gået med billetterne i Sorø. Derfor blev vi også taget lidt på sengen i forhold til at have en plan klar for ekstra pladser. Men heldigvis har vi et godt samarbejde med de dygtige folk i Sorø Hallen, som hurtigt har givet grønt lys til vores ønske om at indsætte ekstra tribuner, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel. Og det betyder, at vi nu har plads til yderligere 130 personer, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i 15 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i mange af byerne forventer Flying Superkids at indsætte ekstra tribuner på grund af stor efterspørgsel.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop vendt tilbage til træningshallen efter sommerferie og en sommerturné i de 5 største byer, der indtil videre budt på 30 forestillinger. Nu går forberedelserne til den forestående efterårsturné så i gang, og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det motiverer os helt vildt og bekræfter os samtidig i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids unikt, fortæller Lars Godbersen.

De ekstra billetter til forestillingen i Sorø er allerede blevet sat i salg og kan købes på https://billetter.flyingsuperkids.com/

Praktisk information:

Flying Superkids i Sorø Hallen
Torsdag den 17. oktober kl. 18.30
Billetter på www.flyingsuperkids.com

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/