Flying Superkids i Sorø udsolgt på 24 timer

21. august 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De flyvende superbørn fra Aarhus kommer til at optræde i en totalt fyldt hal i Sorø. Alle billetterne til forestillingen er blevet udsolgt i løbet af de første 24 timer. Nu arbejder Flying Superkids på at finde flere pladser for at imødekomme efterspørgslen.

Når gymnasterne fra Flying Superkids torsdag den 17. oktober optræder i Sorø Hallen med højtflyvende spring og smittende livsglæde, bliver det i en fuldstændig fyldt hal. Truppen melder begejstret ud, at alle billetter til forestillingen er blevet revet væk på 24 timer.

  • Det er helt vildt. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Bare inden for den første time af billetsalget var over en tredjedel af billetterne solgt. Og nu, et døgn senere, er alle billetterne så væk. Det er helt sindssygt, og vi er helt blæst bagover af den store interesse og samtidig meget beærede. Hold nu op, hvor vi glæder os til at optræde i Sorø og vise, hvad vi har at byde på, jubler Lars Godbersen, der søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Billetterne til forestillingen i Sorø Hallen blev sat til salg tirsdag den 20. august kl. 7.00. Kl. 19.00 samme dag var der 14 billetter tilbage, og nu er forestillingen så helt udsolgt.  

Arbejder på at finde flere pladser for at imødekomme efterspørgslen

Med baggrund i dagens rekordsalg vil Flying Superkids nu arbejde på, om det er muligt at finde flere pladser til forestillingen, f.eks. ved at indsætte en ekstra tribune, for at imødekomme den store efterspørgsel. Lars Godbersen kan dog ikke garantere, at det lykkedes:

  • Det er klart, at der er flere parametre, vi skal have til at gå op, før vi kan indsætte en ekstra tribune. Derfor kan det også godt tage lidt tid. Men med den efterspørgsel på billetter vi oplever i Sorø, så er det helt sikkert noget, vi vil arbejde hårdt på. Og vi håber inderligt, at vi finder en måde at få ekstra pladser på, så alle i Sorø og omegn, der gerne vil se showet, men ikke nåede at købe billet, også får muligheden for det, fortæller han.

Flying Superkids er allerede i gang med at finde ud af, om de kan finde flere pladser i Sorø. Så snart de ved om det kan lade sig gøre, sender de information ud til relevante medier, samt giver besked via deres Facebookside og i deres nyhedsbrev.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Sorø Hallen

17. oktober 2019 kl. 18.30


Pressefotos kan findes på: 

https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/