Flying Superkids fejrer 50-års-jubilæum i København

25. juli 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids runder et skarpt hjørne i år, men showtruppen er langt fra pensionsalderen. Det viser de med en hæsblæsende jubilæumsforestilling, der kan opleves i København fra den 1-12 august. Her optræder de flyvende superbørn med masser af nye numre og medbringer en kæmpe udendørs aktivitetspark.

De flyvende gymnaster fejrer fødselsdag med et stort anlagt show ved Raffinaderivej i København den 1-12. august, hvor man også selv kan prøve kræfter med trampoliner m.m.


"Det bliver et brag af show," lover direktør for Flying Superkids Lars Godbersen og fortsætter: "Over vinteren har vi for fuld gas trænet og udviklet på en helt masse nye, spændende numre. Samtidig har vi i forbindelse med jubilæet genindøvet nogle af publikumsfavoritterne fra tidligere år. Vi har jo folk her i København, der oplever showet hvert eneste år, så vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at forny os."


De 11 shows afholdes ved Raffinaderivej i et topmoderne telt, som er specialdesignet til forestillingen. Udenfor teltet opstilles der en kæmpe aktivitetspark med blandt andet trampoliner og hoppeborge, hvor publikum to timer inden forestillingen gratis kan prøve deres indre Flying Superkid af.København – et meget trofast publikum

Gruppens besøg i København i slutningen af sommerferien er efterhånden blevet en årlig tradition. Flying Superkids har besøgt København i over 10 år i træk – alle år med udsolgte forestillinger.


"Det er med en vis ærefrygt, at vi vender tilbage, fordi der altid er stor efterspørgsel i København, og publikum plejer at være rigtig begejstrede for det, vi laver. Derfor er vi selvfølgelig vildt opsatte på igen at levere noget helt særligt, og vi håber på, at de nye numre kan overraske selv de mest trofaste publikummer," fortæller Lars Godbersen, som selv er tidligere Flying Superkid og søn af grundlæggeren.God underholdning gennem 50 år

Selv om Flying Superkids nu har 50 år på bagen, er der i virkeligheden ikke ret meget ved grundidéen, der har ændret sig, siden Uwe Godbersen lavede de første opvisninger med det, der dengang hed De Flyvende Aarhus Gymnaster. Det er stadig en blanding af gymnastik, akrobatik, dans og højflyvende spring, der får publikum i alle aldre til at flokkes til forestillingerne. Og truppen består stadig af børn og unge i aldersgruppen 7-21 år, der i deres fritid går til gymnastik og brænder for at optræde.


"Når man oplever Flying Superkids, kan man se på børnene, at de virkelig elsker at optræde for publikum. Der er ikke nogen hos os, der går på scenen for at blive berømt eller for at tjene penge. Alle optræder, fordi de elsker at underholde, og det skaber en helt speciel stemning og livsglæde, som man ikke kan undgå at mærke som publikum. Heller ikke, når vi nu byder velkommen i København," afslutter direktøren.

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i København

11 forestillinger i perioden 1/8 - 12/8

Billetter på www.flyingsuperkids.comSPØRGSMÅL / KONTAKT:

Hvis I har spørgsmål eller gerne vil snakke mere om arrangementet, så er I hjertelig velkommen til at kontakte:


Lars Godbersen (Direktør)
Email: lars@flyingsuperkids.com
Tlf: +45 20133399


Presseevents kan arrangeres efter aftale med Lars.PRESSEBILLEDER / VIDEO-TRAILER:

Pressebilleder findes på:   www.flyingsuperkids.com/press

Den seneste video-trailer kan ses her:     www.flyingsuperkids.com/trailerLIDT BAGGRUND OG FAKTA OM FLYING SUPERKIDS:

Flying Superkids blev grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen.

Hans vision om at blande gymnastik og højtflyvende spring sammen med show, kostumer, lys og fed musik viste sig lynhurtigt at fange interesse over hele landet.
På trods af at han i gymnastikkredse fik kritik for at lave sporten for poppet, vil enhver gymnastikkender i dag erkende, at Uwes ideer har smittet af på hele Gymnastikdanmark.


  • Ses årligt af mere end 50.000 mennesker i Danmark live

  • Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” - fra Grønland i Nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest

  • Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-21 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier.

  • I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder.


Læs og se mere på www.fyingsuperkids.com