Flying Superkids afslutter et flot 2021 med 3 shows i Valby Hallen

23. november 2021   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige ”supergymnaster” fra Flying Superkids afslutter traditionen tro det indeværende år med tre toptunede forestillinger i Valby Hallen den 28.-29. og 30. december.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Flying Superkids gæster Valby Hallen mellem jul og nytår. Siden 2016 har de flyvende superbørn nemlig rundet det indeværende års turnéer af, og nærmest hoppet ind i det nye år, med tre storslåede shows i Valby Hallen. Og det gentager sig igen efter 'corona-pausen', når gymnasterne den 28.-29. og 30. december optræder for sidste gang i år. Som altid medbringer de utrolige superbørn et væld af showteknik samt et velkoreograferet lys- og sceneshow og omdanner den ene hal til en fuldt udrustet ”showarena”, mens den anden hal forvandles til et stort lege- og aktivitetsmekka, som showets yngre gæster kan slå sig løs i. Derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, højt humør og fed musik. Men uanset at opskriften er den samme, lover konferencier Lars Godbersen, at det alligevel er noget helt særligt, som venter de 4300 publikummer, der kan se showet i Valby Hallen:

Flying Superkids er i år blevet blæst bagover af interessen for deres optrædener rundt om i landet, der stort set alle sammen har været udsolgt flere uger i forvejen. De unge gymnaster er netop nu i fuld gang med de sidste forberedelser frem mod Valby og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden..

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og samtidig bekræfter det os i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids helt særligt, fortæller Lars Godbersen, der er konferenciers i forestillingen og søn af Flying Superkids' grundlægger Uwe Godbersen.

Billetsalget til de tre forestillinger i Valby startede mandag den 1. november.

Siger farvel til at flot 2021 og ser frem mod 2022

De tre shows i Valby Hallen udgør afslutningen på et utroligt flot år for de verdenskendte Flying Superkids. Der har over hele landet stor interesse for de unge gymnaster efter corona gav en ufrivillig pause på 18 måneder. De har optrådt  i 9 forskellige byer i løbet af oktober og november og alle shows 16 shows har spillet for fulde huse.

  • Det har været et helt forrygende år med mange udsolgte forestillinger og fantastisk respons fra publikum, senest her på vores efterårsturné. Flere af vores stamgæster har ligefrem sagt, at showet i år er det bedste, Flying Superkids har leveret i flere år, og det er vi selvfølgelig enormt stolte af så vi kan lave et endnu federe show til næste år, fortæller Lars Godbersen.

Efter de 3 shows i Valby, holder alle i Flying Superkids en velfortjent pause. Der er således ingen nationale forestillinger på programmet, før vi når ind i foråret.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Valby Hallen

3 forestillinger den 28 - 29. og 30 december 2021

Pressebilleder kan findes på:

https://www.flyingsuperkids.com/presse/