Flying Superkids afslutter et flot 2019 med 3 shows i Valby Hallen

08. november 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige ”supergymnaster” fra Flying Superkids afslutter traditionen tro det indeværende år med tre toptunede forestillinger i Valby Hallen den 28.-29. december.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Flying Superkids gæster Valby Hallen mellem jul og nytår. Siden 2016 har de flyvende superbørn nemlig rundet det indeværende års turnéer af, og nærmest hoppet ind i det nye år, med tre storslåede shows i Valby Hallen. Og det gentager sig igen, når gymnasterne den 28.-29. december optræder for sidste gang i år. Som altid medbringer de utrolige superbørn et væld af showteknik samt et velkoreograferet lys- og sceneshow og omdanner den ene hal til en fuldt udrustet ”showarena”, mens den anden hal forvandles til et stort lege- og aktivitetsmekka, som showets yngre gæster kan slå sig løs i. Derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, højt humør og fed musik. Men uanset at opskriften er den samme, lover konferencier Lars Godbersen, at det alligevel er noget helt særligt, som venter de 4300 publikummer, der kan se showet i Valby Hallen:

  • Normalt når vi optræder, har vi kun 26 superkids med, men i Valby tager vi så mange superbørn med som muligt. Så i år har vi f.eks. 50 superbørn med, og det giver bare et helt andet udtryk. Det er noget helt særligt, når 50 børn på samme tid stråler af glæde og giver den max gas på scenen i diverse spring og dansekoreografier. Det er virkelig et helt utroligt syn, som giver mig gåsehud hver gang, selvom jeg efterhånden har stået på scenen i ca. 14 år. Derudover, fordi det jo er årets sidste shows, så giver både børnene og jeg den en ekstra skalle på scenen, og så håber vi, at det smitter af på stemningen. Så det er en formidabel afslutning, vi har lagt op til og som publikum kan se frem til, fortæller han.

Billetsalget til de 3 forestillinger i Valby startede fredag den 1. november.

Siger farvel til at flot 2019 og ser frem mod 2020

De tre shows i Valby Hallen udgør afslutningen på et utroligt flot år for de verdenskendte Flying Superkids. Ikke mindre end 56 forestillinger i byer rundt om i hele landet, i omegnen af 47.000 gæster og et par shows i Tyskland er det blevet til, når showsene i Valby ikke tælles med. Og med årets 3 sidste shows i Valby rundt om hjørnet, begynder gruppen at se fremad mod det nye år. Her er der nemlig både flere forestillinger i udlandet og udvikling af et nyt show på programmet.

  • Det har været et helt forrygende år med mange udsolgte forestillinger og fantastisk respons fra publikum, senest her på vores efterårsturné. Flere af vores stamgæster har ligefrem sagt, at showet i år er det bedste, Flying Superkids har leveret i flere år, og det er vi selvfølgelig enormt stolte af. Men det efterlader også et pres og et stort ansvar i forhold til udviklingen af næste års show. Og det er selvfølgelig noget vi tager meget seriøst. Derfor begynder min bror Jack, som er koreograf, og jeg allerede processen med at udvikle næste års show her i november, hvor vi tager på en inspirationstur til London, Las Vegas og New York. Derved håber vi, at får en masse inspiration, så vi kan lave et endnu federe show til næste år, fortæller Lars Godbersen.

Efter de 3 shows i Valby, holder alle i Flying Superkids en velfortjent pause. Der er således ingen forestillinger på programmet, foruden en tur til Istanbul i slutningen af januar, før vi når ind i foråret.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Valby Hallen

3 forestillinger den 28.-29. december 2019

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/