Flying Superkids: ”Superbørnene” vender tilbage til Asnæs

23. august 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige ”supergymnaster” fra Flying Superkids gæster igen i år Hallerne i Asnæs med en toptunet forestilling og et kæmpe lysshow den 14. november. Flying Superkids forventer fyldte tribuner og fantastisk stemning.

Asnæs tog så godt mod Flying Superkids sidste år, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage. Derfor optræder de i Hallerne i Asnæs den 14. november, som en del af deres efterårsturné. Igen i år medbringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, og omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

  • Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Asnæs. Da vi optrådte her sidste år, var det helt ubeskriveligt fedt. Det var lige før, at der var landskampstemning i hallen, og vi var endda så heldige, at tribunerne var fyldte, og der var kæmpe efterspørgsel på billetterne. Det er jo blandt andet også derfor, at vi har valgt at komme igen, så vi håber selvfølgelig også gentager sig i år. Vi er i hvert fald topmotiveret til at levere et brag af et show, fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

Udvikler hvert år nye numre

Flying Superkids, med koreografen Jack Godbersen i spidsen, har siden november sidste år brugt op mod 7 måneder og i omegnen af 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier. Resultatet af det arbejde er årets show, som er propfyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør. I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en 4 meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring, som ikke kan beskrives med ord. Idéen til nummeret er opstået, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

  • Nummeret er et godt billede på, hvordan vi finder på nye numre og udvikler showet. Vi har den her gymnast, som fjollede lidt rundt med forskellige spring til træningen, og det så super fedt ud, så det ville vi gerne have med i showet. Derfor byggede vi jernkonstruktionen, som nu er blevet til et forrygende springnummer, der skaber spænding i hele salen og giver en særlig energi til vores gymnaster, fordi det er et helt unikt og stærkt nummer, der ikke er set før. Det er med andre ord Flying Superkids, når det er allerbedst, siger Lars Godbersen.

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer, herunder Asnæs.

Billetsalget til forestillingen i Asnæs starter den 27. august på www.flyingsuperkids.com.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Hallerne i Asnæs

14. november 2019 kl. 18.30

Billetter på www.flyingsuperkids.com