Flying Superkids: Nordens eneste cirkustelt uden indvendige master sikrer den ultimative gæsteoplevelse

13. juni 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids byder det fynske publikum velkommen til årets forestillinger i Odense 3. - 7. juli i et specialudviklet telt, hvor ikke en eneste af de 950 publikummer får en dårlig siddeplads. Teltet, der er den eneste af sin slags i hele Norden, holdes nemlig oppe af udvendige master, og det sikrer fuldt udsyn til alle i publikum.

Når Flying Superkids har præmiere på årets show i Odense, er det ikke kun premieren på vilde, nye spring og særlige, lysende gymnastikredskaber. Det er også premieren på Nordens eneste cirkustelt uden indvendige master. Teltet er specialdesignet til Flying Superkids af én simpel årsag:

- Vi vil ikke kun være de bedste til at optræde, vi vil også skabe de bedst mulige rammer for de mange tusinde mennesker, der hvert år ser vores show i teltet. Det har aldrig været godt nok for os, at alle 950 gæster til hver forestilling i højere eller mindre grad var berørt af de indvendige master. Og når noget ikke er tilfredsstillende for os, går vi benhårdt efter at finde en løsning. Vi har været på en kæmpe opgave hele vinteren, og vi er enormt stolte af, at vi som de eneste i Norden kan byde velkommen i et telt med frit udsyn for alle gæster, siger Lars Godbersen, direktør i Flying Superkids.

Konstruktionen er en videreudvikling af Superkidsteltet, som i forvejen er specialdesignet til holdets forestillinger. Teltet har en samlet værdi omkring 2 mio.kr.

Udvikler hvert år nye numre

Det er ikke kun teltkonstruktionen, der er ny. Årets show er som altid fyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør. I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en 4 meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring, som ikke kan beskrives med ord. Idéen til nummeret er opstået, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

- Nummeret er et godt billede på, hvordan vi udvikler numre til showet. Vi har den her gymnast, som fjollede lidt rundt med forskellige spring til træningen, og det så super fedt ud, så det ville vi gerne have med i showet. Derfor lavede vi jernkonstruktionen, og det er nu blevet til et forrygende springnummer, som skaber sus gennem hele salen og giver en særlig energi til vores gymnaster, fordi det er et helt unikt. Det er med andre ord Flying Superkids, når det er allerbedst, siger Lars Godbersen.

Foruden forestillingerne i Odense byder Flying Superkids’ sommersæson også på optrædener i Esbjerg, Aarhus, København og Aalborg. Henover sommeren når Superbørnene at optræde over 35 gange.

Praktisk information:

Flying Superkids i Odense ved Dyrskuepladsen

Broløkkevej 2, 5250 Odense SV

3 forestillinger i perioden den 3.-7. juli

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/