Flying Superkids: De Flyvende Superbørn kommer til Birkerød

16. august 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige ”supergymnaster” fra Flying Superkids gæster Birkerød Idrætscenter med en toptunet forestilling og et kæmpe lysshow den 18. oktober. Flying Superkids forventer fyldte tribuner og fantastisk stemning.

Aldrig før har Flying Superkids besøgt Birkerød. Men det ændrer sig nu. De flyvende ”supergymnaster” optræder nemlig i Birkerød Idrætscenter den 18. oktober som en del af deres efterårsturné. Med sig bringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow og omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

  • Vi glæder os rigtig meget til at optræde i Birkerød. Vi har aldrig besøgt byen før, så vi er rigtig spændte på, om der er lokal opbakning til showet. Men vi plejer vi at have rigtig mange besøgende og udsolgte forestillinger, når vi optræder i området, så vi regner bestemt også med, at der er fyldte tribuner og ikke mindst en helt fantastisk stemning i Birkerød. Vi er i hvert fald topmotiveret til at levere et brag af et show og glæder os til vise, hvad vi kan, fortæller Lars Godbersen, konferencier og direktør for Flying Superkids

Udvikler hvert år nye numre

Flying Superkids, med koreografen Jack Godbersen i spidsen, har siden november sidste år brugt op mod 7 måneder og i omegnen af 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier. Resultatet af det arbejde er årets show, som er propfyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør. I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en 4 meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring, som ikke kan beskrives med ord. Idéen til nummeret er opstået, efter en af de ældre gymnaster til træning øvede sig på spring, og det er nu endt som et af de største numre i årets show:

  • Nummeret er et godt billede på, hvordan vi finder på nye numre og udvikler showet. Vi har den her gymnast, som fjollede lidt rundt med forskellige spring til træningen, og det så super fedt ud, så det ville vi gerne have med i showet. Derfor byggede vi jernkonstruktionen, som nu er blevet til et forrygende springnummer, der skaber spænding i hele salen og giver en særlig energi til vores gymnaster, fordi det er et helt unikt og stærkt nummer, der ikke er set før. Det er med andre ord Flying Superkids, når det er allerbedst, siger Lars Godbersen.

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer, herunder Birkerød. 

Billetsalget til forestillingen i Birkerød starter tirsdag den 20. august på www.flyingsuperkids.com.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Birkerød Idrætscenter

18. oktober 2019 kl. 18.30

Billetter på www.flyingsuperkids.com

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/