Flot fremgang på NutriFair 2018

18. januar 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

5.046 beslutningstagere inden for landbruget besøgte den syvende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia

Torsdag aften klokken 17 begyndte 222 udstillere nedtagningen af standene efter to travle messedage på NutriFair 2018 i MESSE C.
I alt 5.046 fagfolk besøgte messen for husdyrproducenter, hvilket er 17 procent flere end sidste år.

- Vi er rigtig glade og taknemmelige for den opbakning, vi har oplevet – 17 procents fremgang er flot i et relativt skarpt afgrænset erhverv. Antallet betyder noget, men det helt afgørende for NutriFair er, at det fortsat er beslutningstagere og relevante fagfolk, der gæster messen – og det bekræfter alle tilbagemeldinger, fastslår Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia.

Andreas Sloth, salgsansvarlig hos A-Consult Agro A/S, er enig:
- Vi er meget positive over den seriøsitet, vi oplevede blandt de besøgende. Vi har haft en rigtig god messe, og vi har et større antal lovende kontakter – faktisk markant flere end sidste år – som vi nu skal arbejde videre med, siger han. Skive-virksomheden producerer gylletanke, lagertanke etc.

Også hos Alltech Denmark, der blandt andet er specialiseret i fodertilskud og mykotoksiner, var der stor tilfredshed efter NutriFair 2018:
- Hele teamet på standen er meget positive over, hvordan NutriFair er forløbet. I går var der travlhed lige fra morgenstunden – og det er vel at mærke besøgende, der er relevante og som vi meget gerne vil møde. Der var også stor interesse for vores KEENAN mixervogne, som nu er et brand under Alltech. NutriFair var et perfekt forum til at fastslå ”familieskabet”, siger marketing koordinator Ingebeth Lundgaard-Karlshøj

I Hal D havde Jydeland Maskinfabrik A/S fra Djursland især en god dag torsdag, hvor forskellige tiltag øgede tilstrømningen til hallen yderligere.
- Vi har solgt godt i dag og har haft travlt. Vi havde kaldt en ekstra mand ind til i dag, og det var bestemt nødvendigt, fortæller medindehaver Christian Gits Jensen.
Tidligere fremvisninger af produkter førte til handler, der blev lukket på messen – og der kom også en lang række seriøse emner i bogen, tilføjer han.

NutriFair 2019 er allerede lagt i kalenderen – den løber af stablen den 16.-17. januar næste år.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

2777 0044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk