Flot fremgang for Kloakmessen 2016

29. januar 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

13 procent flere besøgte Kloakmessen i Fredericia, som også kårede Danmarks bedste kloakmester

Fredag eftermiddag sluttede 2016-udgaven af Kloakmessen i Fredericia, og der var fine besøgstal og lutter positive tilbagemeldinger at gå til weekend med for arrangørerne. 2.855 fagfolk besøgte messen – en fremgang på 13 procent i forhold til messen i 2014.

- Det er yderst tilfredsstillende. Der er jo grænser for, hvor stor en skare af kloakmestre og andre fagfolk, vi har herhjemme, så en fremgang på 13 procent er særdeles godt, siger Henning Lübcke, formand for brancheforeningen Danske Kloakmestre.

- Men nok så vigtigt er det, at det er de rigtige, der kommer. Udstillerne fortæller mig, at de får maksimalt udbytte, fordi det næsten er lutter fagfolk og beslutningstagere, som gæster messen. Så vi er meget glade, og vi kan allerede godt love, at Kloakmessen vender tilbage til MESSE C i 2018, lyder det fra formanden.

Salg og kontakter
Også ingeniør og ejer Dennis Guldbrand fra Gunnar Guldbrand Entreprenørservice A/S var meget tilfreds med de to messedage.
Blandt andet blev der på messen afsluttet et salg af en styrbar borerig til et pænt, sekscifret beløb.
- Desuden fik vi etableret kontakt til mange potentielle kunder, som vi gerne har villet i dialog med gennem nogen tid – faktisk også en del fra Sjælland, beretter Dennis Guldbrand.
Den vestjyske virksomhed er specialiseret i såkaldte no-dig løsninger til anlægssektoren.

Kloakmessen dannede i øvrigt også rammen om DM i Kloakarbejde. I den mest prestigefyldte klasse var det Peter Iversen fra Iversen ApS i Kolding, der løb med titlen som Danmarks bedste kloakmester. Hos rørlæggerne gik mesterskabet til Jacob Rahr, AMU-Vest Esbjerg, mens Henning Hansen fra Learnmark Horsens var skrappest blandt eleverne.

- BILLEDTEKST:
Brdr. A & O Johansens stand blev for anden gang kåret som Kloakmessens bedste og mest fagligt inspirerende.

Kenneth Lübcke (th), formand for brancheforeningen Danske Kloakmestre, lykønsker Peter Iversen med titlen som Danmarks bedste kloakmester.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk