Feriemessen 2019 i Fredericia tager form

26. juni 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Midt i september åbner MESSE C Fredericia ”Feriehusmessen”, som bl.a. byder på spændende udstillere, inspirerende oplægsholdere og gratis adgang for besøgende

I de kommende sommeruger er der ”myldretid” i det danske ferieland, men om knap tre måneder kan ejere og udlejere af ferieboliger samt hele feriehusbranchen puste lidt ud og mødes til ”Feriehusmessen 2019”.

Den 14.-15. september har MESSE C Fredericia nemlig premiere på ”Feriehusmessen”, som bliver Danmarks nye forum for nuværende og potentielle ejere af ferieboliger. Her samles alle branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet. Messen arrangeres i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening.

- Vi forventer at have cirka et halvt hundrede spændende udstillere klar på messen, og det tal er vi godt på vej til at nå, fortæller messechef Lars Søndergaard.
Blandt udstillerne kan man finde udlejningsbureauer, byggefirmaer, aktører inden for møbler/indretning, aktivitetsudstyr, energiforbedring, wellness-udstyr, etablering af annekser, udbydere af udenlandske boliger med videre.

På scenen bliver der begge messedage en række inspirerende og oplysende indlæg. Livsstilseksperten Christian Grau fortæller om feriehuset som en livsstil, og både Dorte Kiilerich og Bettina Therese giver tips til, hvordan man skaber hygge, æstetik og trivsel for sig selv og eventuelle lejere.

Feriehusudlejernes Brancheforening sætter spot på muligheden for at tjene 40.900 kroner skattefrit, mens Skattestyrelsen oplyser om skatteregler for feriehuse i ind- og udland. Endelig kan man også høre om, hvordan man sparer på energiforbruget i feriehuset, mens Christian Boesen fra www.bolig-udland.dk fortæller om det trygge boligkøb i Spanien.

Ifølge messechef Lars Søndergaard har Feriehusmessen gode muligheder for at komme rigtig godt fra land. Sommerhussalget og antallet af overnatninger er i top, mens renten er det modsatte. Desuden har Folketinget hævet det skattefrie bundfradrag til 40.900 kroner i 2019, hævet realkredit-belåningsmuligheden til 75 procent og lempet elafgiften for en del af de danske ferieboliger.

Der er gratis adgang til Feriehusmessen 2019, som man kan læse mere om på www.feriehusmessen.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk