Feriehusmessen udsættes til april 2021

02. april 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Affødt af situationen omkring Corona/Covid-19 har MESSE C i samarbejde med branchen fundet en ny termin for Feriehusmessen, som skulle afvikles i september

MESSE C Fredericia har valgt at udskyde Feriehusmessen, som var på kalenderen den 12.-13. september 2020. Messen, som arrangeres i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening, vil finde sted i weekenden den 24.-25. april 2021, oplyser Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

Udsættelsen skyldes den ekstraordinære situation for feriehusbranchen.

- Vi har en stærk forhåbning om, at Danmark i september er kommet godt ud på den anden side af Corona-epidemien. Men den nuværende situation med lukkede grænser og restriktioner påvirker naturligvis sommerhus-Danmark hårdt, og ingen kan vide, hvor længe det står på. Bagefter kan der komme en ”modbølge”, hvor branchen får vanvittigt travlt.

- Så vi melder ud i god tid, at vi udsætter til foråret næste år, hvor branchen forhåbentlig er tilbage i normal gænge, og hvor vi kan afvikle en messe af den sædvanlige høje kvalitet, fastslår Charlotte Buus.

Landets mange sommerhusejere og relaterede virksomheder kan følge med i forberedelserne på hjemmesiden feriehusmessen.dk samt på messens sociale medier (LinkedIn og Facebook).


Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk