Ferie-husbåd får premiere på Fredericia Boat Show

30. oktober 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kragenæs Marina Lystcamp på Lolland lancerer ”ferieboliger på vandet” – man kan opleve premiere-modellen på bådudstillingen i Fredericia

Havnefronten i mange danske byer undergår en forandring og modernisering i disse år, og flere steder er husbåde tænkt ind i udviklingen. Det gælder blandt andet i København, Vejle og Kolding.

Også på det rekreative område er det blevet tiltagende populært at tilbyde gæsterne overnatning i egen ferie-husbåd. Der er per definition vandudsigt, det er en spændende og anderledes ferieform, og så kan man blive vugget i søvn af de lette bølger.
 
På Fredericia Boat Show kan man stifte bekendtskab med en topmoderne maritim feriebolig, når Kragenæs Marina Lystcamp fra Lolland lancerer deres spritnye husbåd. Der er tale om en La Mare Apartboat fra skanvik.com med to plus to sovepladser, køkken, toilet og bad samt terrasse foran, bagi og på taget.

Kan lejes fra påske
Porten til Smålandshavet, som Kragenæs Marina Lystcamp kaldes, byder i forvejen både på lystbådehavn og campingplads, så nu tager lollikkerne altså skridtet videre og introducerer ”hytter på vandet”.

- Vi har i første omgang forberedt plads til en halv snes husbåde. Men nu ser vi lige, hvordan efterspørgslen og interessen udvikler sig – og her er deltagelsen på Boat Show naturligvis et vigtigt element, siger John Pedersen, indehaver af Kragenæs Marina Lystcamp.

Han har fået fremrykket produktionen af den første model – som med sine ni gange tre en halv meter bliver den mindste i flåden – så den lige kan nå at få premiere i Fredericia.
- Og så regner vi med at kunne begynde udlejningen fra påske, fortæller John Pedersen, som har meget positive forventninger til den nye ferieform.

Boat Show finder sted i MESSE C Fredericia den 22.-24. februar og 28. februar-3. marts 2019. Se mere på www.boatshow.dk.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk