Fejlbehandling er årsag til at 90% rammes

27. marts 2014   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Forbrugernes ønske om et quick-fix forværrer akne - og giver i bedste fald verdens lækreste guacamole Akne rammer 90 % af alle mennesker i vestlige lande. Det er en hudlidelse, som er forbundet med store frustrationer. Det er dog også en hudlidelse, som er forbundet med mange myter, som resulterer i fejlbehandling. Netop denne fejlbehandling kan være direkte årsag til akne og vil forværre akne.Kære Journalist

Bumser, akne, ustabil hud, uren hud, papler, pustler, talgknopper, hudorme, bylder, cyster, blot lidt knopper, ja ”kært barn” har mange navn.

Uanset navnet, så er der tale om samme hudlidelse. En hudlidelse med det latinske navn ”Acne Vulgaris”. En hudlidelse, der er meget almindelig og som langt de fleste mennesker har oplevet at være ramt af.

I vestlige lande er akne estimeret til at ramme 90 % af befolkningen*.

Det er højst sandsynligt denne store mængde af personer, som rammes af akne, der har været med til at skabe de mange myter om, hvordan man kommer af med en bums.

Langt de fleste mennesker kender i hvert fald mere end ét råd til at komme bumser til livs – og de fleste har sikkert hørt nedenstående, som vel at mærke alle er usande myter:

  • Sol og solarium hjælper på akne
  • Akne hører teenagealderen til og forsvinder med alderen
  • Akne handler om hygiejne, hvorfor gentagne vask er vigtigt
  • Tandpasta kan fjerne akne
  • Tryk ikke bumser, da det giver ar og spreder bakterien
  • Bumser smitter, så vask fingre efter du har rørt dit ansigt.

 

Den hurtige løsning - og verdens bedste guacamole

Alle der har oplevet at have en bums, har også ønsket at komme af med bumsen hurtigt igen. Netop dette ønske resulterer mange gange i voldsomme og skrappe tiltag, for at ”dræbe” bumsen. Tiltag såsom tandpasta, sol, solarium, citron o.l.

Ekspert i smuk hud, Mads Timmermann siger: ”Jeg har mødt personer, som brugte ren sprit til at komme én bums til livs, hvilket efter deres udsagn både skulle svie og resultere i en ret så rød hud.

Jeg forstår dog fuldt ud disse tiltag! Da jeg selv havde akne, var jeg også villig til alt! Så jeg forstår helt sikkert godt, at folk prøver.

Jeg prøvede det godt nok aldrig, men fik engang et råd om at bruge Atamon, da det jo netop er antibakterielt, hvorfor det selvfølgelig også bruges som konservering ved syltning.
I dag ved jeg, at Atamon er voldsomt irriterende for huden og derfor vil gøre større skade.

Jeg prøvede dog andre tiltag da jeg var teenager, uvidende om den rette behandling mod akne. F.eks. brugte jeg i en periode dagligt en maske af avocado og citron. Det hjalp aldrig på min akne - hvilket jeg idag selvfølgelig godt ved det heller aldrig vil komme til. Avocado og citron er ganske simpelt ikke nok til at bekæmpe akne, men jeg fik en super lækker guacamole

 

Hudplejeindustrien er også ansvarlig

Hudplejeindustrien udnytter forbrugernes ønske om et ”quick-fix”, når de producerer deres produkter imod akne, hvilket resulterer i hudpleje der er fyldt med skrappe ingredienser.

Det ér nemlig muligt at ”dræbe” en bums med skrappe ingredienser – og hudplejeproducenterne har naturligvis adgang og mulighed for at arbejde med langt skrappere ingredienser, end forbrugeren har tilgængelige.


Det ér muligt at “dræbe” en bums – problemet opstår dog i kølvandet

Det er f.eks. også derfor at mange slipper af med en bums, når de f.eks. tager solarium eller bruger tandpasta, i kampen mod bumsen. Det har en effekt på den enkelte bums. Problemet er blot, at den dybereliggende hud samtidig irriteres og derved opstår endnu flere bumser.

Den største årsag til bumser er nemlig hormoner og irritation af huden, så skrappe tiltag og skrappe produkter er blot en ond cirkel. Ved at gå hårdt til angreb mod sine bumser risikerer man blot at få endnu flere, og derved aldrig slippe af med sine bumser.

 

Vær bevidst i kampen mod akne – og vind kampen

En forenklet guide til at blive aknefri kan beskrives ved de 3 nedenstående punkter:

  • Hav tålmodighed – akne forsvinder ikke natten over, men kræver daglig og kontinuerlig pleje.
  • Vælg milde hudplejeprodukter – undgå parfume, farvestoffer og irriterende/skrappe ingredienser. Hudpleje skal ikke prikke, stikke, varme og svie.
  • Vælg velformulerede hudplejeprodukter – det kræver mere end blot kamille og lidt emulgator at bekæmpe akne. Det er kombinationen af en lang række gode vitaminer og mineraler, som har effekt mod akne, der vil virke.

Danish Skin Care hudplejeserien er specielt udviklet til bekæmpelse af akne – hvad enten man lider af mange bumser, få bumser eller blot oplever udbrud i ny og næ.
Serien er yderst mild for huden og kan bruges af personer med sart/følsom hud, samtidigt med at produkterne sætter aktivt og effektivt ind overfor akne med gode vitaminer og mineraler. Naturligvis 100 % fri for parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser.

Vejl. udsalgspris for komplet hudplejesæt 880 kr.
Sælges via www.danishskincare.dk

*http://ajcn.nutrition.org/content/86/1/107.full#ref-1

 

Venlig hilsen

Danish Skin Care

 

Kontaktperson:

presse ansvarlig: Martin Schultz

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3.th
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk