Fantastiske børnekoncerter i sommerferien

01. juli 2020     |  Flere pressemeddelelser

Koncertrækken “Sommer i Haveselskabet” på Frederiksberg byder udover masser af voksenkoncerter også på fire fantastiske og unikke børne- og familiekoncerter med både Onkel Reje, Hr. Skæg, Bubber og Tom McEwen. Alle billetter kan købes med 50 procents rabat som en del af regeringens sommerpakke.

Efter mange, lange måneder uden koncerter og livemusik kunne vi for nylig annoncere koncertrækken “Sommer i Haveselskabet” med et imponerende line-up af de bedste danske kunstnere præsenteret i eventyrlige omgivelser i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Hele 37 koncerter på 29 dage byder programmet på, der gør koncertrækken til Danmarks største koncertbegivenhed hen over sommeren med i alt 18.500 billetter til salg.

Udover den store perlerække af “voksen” koncerter byder “Sommer i Haveselskabet” også på fire fantastiske og unikke koncerter for børn, familier og barnlige sjæle. De fire koncerter er med nogle af de mest kendte og elskede personer fra børnenes univers: Onkel Reje, Hr. Skæg, Tom McEwan og Bubber.

De fire koncerter bliver præsenteret af Tali, der har over 1000 shows i bagagen. Tali er uddannet skuespiller med eget eventkompagni, hvor succesen er funderet på hendes børnekarakterer Drillenissen Julle, Trylleprinsessen Ballerina Bom Bom og den folkekære karakter Klovnen TuTu, som har vundet 1 pladsen i Danmarks mesterskabet i Børnetrylleri flere år i træk. 

Tali er Danmarks eneste kvindelige tryllekunster og glæd Jer også til at møde hende. Der vil desuden også være mulighed for at købe både mad og drikke til koncerterne, når sulten melder sig hos børnene (og de voksne)!

Onkel Reje, lørdag den 4. Juli kl. 11.00 – 13.30:
Hold på hat og briller alle børn og voksne! For nu skal I med ind i Onkel Rejes mega seje univers af fed musik, ballade, skør humor og historier med krudt i! Det bliver et liveshow dine børn ikke glemmer lige med det samme. Frække og charmerende Onkel Reje og Smukke Linda ved hans side, går nemlig lige i hjertet på børnene og inspirerer som ingen andre til leg, tryl og sang. 

Onkel Reje er kendt fra DR Ramasjang hvor børn og forældre gennem tiden har nydt Sørøvershowet, Heavy Showet, tryl og eksplosioner, sange om (ikke) at gå i bad, m.v.

Hr. Skæg, lørdag den 11. Juli kl. 11.00 – 13.30:
Hr. Skæg behøver ingen nærmere introduktion hvis man er barn i Danmark. Gennem mere end et a°rti har han huseret pa° Ramasjang med begejstret nysgerrighed, galopperende fantasi og ikke mindst en imponerende serie fantastiske sange, der har gjort læring til et plusord i børnenes univers. Nu har børn og voksne mulighed for at møde Hr. Skæg og feste og synge med pa° hans sange igen. Hr. Skæg har lovet at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse uanset alder.

Tom McEwan, lørdag den 18. Juli kl. 11.00 – 13.30:
Tom McEwan spiller trommer, synger og underholder med musikalske gags når han inviterer til musikalsk verdensomsejling sammen med Jesper Løvdal på saxofoner i alle aldre og størrelser og Mads Søndergaard på klaver. Gennem generationer har Tom McEwan underholdt Danmark på sin helt egen fantastisk musikalske og charmerende måde. Han er en ekvilibristisk trommeslager der får publikum i ekstase med sine vilde soloer, men også akkompagnerer med stor indføling. Talende trommer, afrikanske karavaner og et swingende vaskebræt fra New Orleans er nogle af de mærkelige instrumenter som Tom, tager os med på. Både opad og ned af bakke, og i både med- og modvind.

Bubber og Klovnen TuTu, lørdag den 25. Juli kl. 11.00 – 13.30:
Kom og vær med når hele Danmarks Bubber & Klovnen TuTu byder op til sjov og ballede, med magi, trylleri & fantasi. Bubber byder op til fest og Klovnen overtager verden Det bliver et familie show ud over det sædvanlige!

Halv pris til alle koncerter
Med hjælp fra  sommerpakke er det desuden en kæmpe fornøjelse at kunne offentliggøre, at samtlige billeter til alle vores koncerter nu bliver solgt til halv pris i forhold til den oprindelige pris. Billetter med 50 procent rabat kan købes hos ticketmaster.dk

Mielcke & Hurtigkarl er initiativtagere til arrangementerne og Jakob Mielcke fortæller her om idéen:
“Det her er vores måde at fejre haven, sommeren og fællesskabet på. Allerede sidste år arrangerede vi koncerter i haven i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Men i år er vi sprunget ud på det helt dybe vand med 37 koncerter gennem hele juli. Med 500 gæster per koncert kan det lige løbe rundt og samtidig er vi sjovt nok gået hen og er blevet byens største spillested med musikkoncerter hen over sommeren.  Vi følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen, for publikums og for vores egen og for kunstnernes skyld – og fordi en sommer uden en madkurv til en udendørs koncert simpelthen er for trist”, udtaler Jakob Mielcke.


Hele 
koncertprogrammet kan ses på vores facebook side: www.facebook.com/SommerIHaveselskabet.

 

Kontakt:

PR Konsulent
Mikkel Falk Møller
61463401
mikkelmoeller@gmail.com

Koncertarrangør
Mads Maaløe
61555658
mads@locomusic.dk