Fagligheden er i fokus på NutriFair

15. november 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Husdyrproducenterne kan møde et stærkt felt af udstillere samt deltage i debatmøder, foredrag og generalforsamlinger på NutriFair 2018 i Fredericia

Om godt to måneder (17.-18. januar 2018) går det løs i Fredericia med NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter.

Optimismen er stor forud for den syvende udgave af fagmessen, som oplever stor interesse fra udstillerside. Således er der allerede flere end 200 udstillere på plads i MESSE C, og flere kommer til i de kommende uger.

Ud over det stærke felt af udstillere danner NutriFair 2018 atter rammen om en række debatmøder, generalforsamlinger og foredrag.

Det gælder blandt andet Bæredygtigt Landbrugs debatmøde, som efterfølges af ekstraordinær generalforsamling. Debatmødet, som foregår på messens andendag, er endnu i planlægningsfasen, men direktør Hans Aarestrup lover skarpe navne på talerlisten og interessante drøftelser.

 - Vi opfatter os som landbrugets talerør, og derfor er NutriFair et oplagt forum til at møde vores medlemmer – og de kan møde os. At medlemmerne kan kombinere mødedeltagelse med besøg på messen er helt optimalt – det er travle mennesker, som vægter effektivitet og målrettethed, ganske som NutriFair-konceptet er garant for, fastslår Hans Aarestrup.

Danske Svineproducenter har afholdt generalforsamling i tilknytning til NutriFair lige fra år ét, og 2018 bliver ingen undtagelse. Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter er også faste deltagere på fagmessen – LDM har både sin egen stand og arrangerer indlæg og foredrag fra standen på et område kaldet LDM’s Corner.

Tænketanken Frej

Speakers Corner indtages blandt andre af Tænketanken Frej som er en uafhængig, fødevarepolitisk tænketank med en gruppe yngre mænd og kvinder i spidsen fra både land og by. Frej vil samtænke en god fødevareproduktion med hensynet til vores miljø, klima, natur og dyrevelfærd.

 - På NutriFair vil vi blandt andet tale om, hvordan landmændene skal handle for at opnå et mere positivt image i samfundet, og om hvad vi unge forbrugere tænker. Selv om en stor del af produktionen går til eksport, så er hjemmemarkedet utroligt vigtigt. Det er her, rammevilkårene fastsættes, og vi oplever, at politikerne i dag er meget hurtige til at løbe med på strømninger i befolkningen. Landbruget skal derfor tage de danske forbrugere seriøst, siger medstifter og formand for Frej, Marie-Louise Thøgersen.

Hun understreger, at Frej anerkender landbrugserhvervets gode intentioner, og organisationen vil skabe bevægelse gennem samarbejde og saglig dialog – ikke ved at slå nogen oven i hovedet.

 - Vi oplever – også på sidste års NutriFair – at landmændene er konstruktive, lydhøre og interesserede, hvis man præsenterer sine synspunkter på en fair og ordentlig måde, siger Marie-Louise Thøgersen.

Frej har i øvrigt et område på messens nye Meeting Lounge, så man kan også møde dem og tage en snak, når de ikke er på scenen.
Programmet for de mange faglige indslag opdateres løbende på www.nutrifair.dk.

Kontaktperson:

Salgschef Morten Ihlow

21590009

mi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk