Fagfolk kan blive godt kørende på Kloakmessen

12. december 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kloakmestre og entreprenører skal have robuste køretøjer – på Kloakmessen i Fredericia vises forskellige hårdføre vare- og lastvogne, pickup-trucks med mere

Om godt seks uger åbner den fjerde udgave af kloakbranchens fag- og indkøbsmesse i Fredericia – Kloakmessen 2020.

Blandt de knap 140 udstillere er der flere, som ikke direkte har rod i kloakbranchen, men som alligevel er med til at holde branchen kørende.

Det gælder for eksempel MAN Truck & Bus Danmark A/S, som udstiller for anden gang:
- Vi er selvfølgelig bevidste om, at vi ikke er ”hovednavnet” på kloakmessen – det er ikke os, de besøgende myldrer hen til som det første. Men når de har set de ”kloakfaglige” nyheder, så kommer mange forbi for lige at se, hvad vi har at tilbyde. Så vi havde en god dialog med rigtig mange potentielle kunder på sidste messe, og vi har bestilt en større stand til 2020, fortæller markedskommunikationschef Claus Lindholm.

- Køretøjerne er en vigtig del af kloakmestres og entreprenørers produktionsapparat. De er meget afhængige af, at varebilen etc. starter hver morgen, at den kan holde til vanskelige og ”beskidte” opgaver, og at man ikke skal vente tre uger på en reparation. Vi har en række stærke modeller med, som er ideelle til den niche – og så kan vi tage en snak om eventuel specialopbygning, kassevogn eller entreprenørlad, firhjulstræk med videre, siger Claus Lindholm.

Målgruppen er professionelle fagfolk
Han tilføjer, at en målrettet fagmesse som Kloakmessen er et godt forum for MAN.
- Vi sælger kun B2B, så vi har ikke så meget ud af, at hr. og fru Danmark – med al respekt – kommer forbi. Kloakmessens målgruppe er professionelle fagfolk, og det er et meget interessant besøgspublikum for os, fastslår markedskommunikationschefen.

Ud over MAN kan de besøgende få gode bud på deres kommende varevogn, lastvogn, pickup-truck eller lignende fra Iveco, ISUZU og P. Christensen/Mercedes.

Kloakmessen 2020 i MESSE C Fredericia blev sidste gang besøgt af flere end 3.000 fagfolk. Den arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre og finder sted den 23.-24. januar. Se evt. mere på www.kloakmessen.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk