FLYVENDE SUPERBØRN VENDER TILBAGE TIL SVENDBORG

27. juli 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids indtager Svendborg Idrætscenter med højtflyvende spring, smittende livsglæde og et kæmpe lysshow til oktober. Arrangørerne forventer fart på billetsalget.

Svendborg tog så godt mod Flying Superkids i 2015, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage.  

De optræder derfor i Svendborg Idrætscenter den 15. oktober som en del af deres Danmarksturné. Flying Superkids medbringer en kæmpe showproduktion og lysshow, omdanner idrætscenteret til en fuld udrustet ”showarena” og så går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.


”Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til Svendborg. Vi var der sidst i 2015, og der var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 


Superbørnene har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 13. oktober, og når i løbet af deres turné i oktober og november at besøge 14 byer.

Billetsalget er gået i gang på www.flyingsuperkids.com.PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Svendborg

15. oktober kl 16.00

Billetter på www.flyingsuperkids.com