FLYVENDE SUPERBØRN VENDER TILBAGE TIL SKÆRBÆK

27. juli 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Flying Superkids indtager Skærbæk Kursus- og Fritidscenter med højtflyvende spring, smittende livsglæde og et kæmpe lysshow til oktober. Arrangørerne forventer fart på billetsalget.

Skærbæk tog så godt mod Flying Superkids i 2015, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage.  

De optræder derfor i Skærbæk Kursus- og Fritidscenter den 13. oktober som en del af deres Danmarksturné. Flying Superkids medbringer en kæmpe showproduktion og lysshow, omdanner centret til en fuld udrustet ”showarena” og så går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.


”Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til Skærbæk. Vi var der sidst i 2015, og der var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 


Skærbæk bliver endda premieren for superbørnenes efterårsturné, som i løbet af oktober og november besøger 14 byer rundt omkring i Danmark.

Billetsalget er gået i gang på www.flyingsuperkids.com.PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Skærbæk

13. oktober kl 18.30

Billetter på www.flyingsuperkids.com